2777
2789

چه ها من یه خواستکار داشتم هی ما میگفتیم نه هی پسره ول نمیکرد 

نزدیک سه بار گفتیم نه باز مادرش رو میفرستاد 

تا اینکه بار اخر اوکی دادیم و اومد باهاش چند ماه رفتم و اومدم

به شدتتتتتت دوسم داشتتتتتت 

نمیدونم چجوری بگم که باور کنید 

چند روز پیش یه سوتفاهمی پیش اومد که فکر کرد من ازش مخفی کاری کردم 

حالا موضوع چی بود : من یک ماهه محل کارمو استعفا دادم و دیگه نمیرم ولی بهش نگفتم دقیق که نمیرم 

اما بهش تو جرفتم میگفتم که میخام از اونجا در بیام و برم جای دیگه شغلم هم ازمایشگاه هست و کار واسم زیاده و میدونست که کار واسم هست

اما از اینکه فک کرده ازش مخفی کاری کردم جواب تلفنم نمیده و جواب پیامم نکیده الان یک هفته شده 

از طرفی نمیگه نکیخامت فقط جواب نمیده

اصلا هم خانوادشو نمیفرسته که بگن رابطه تموم شده و این حرفا

تو سکوت مطلق

اصلا جوابمو نمیده از طرفی هم نمیان اطلاع بدن تموم شده سکوت کردن

من نمیدونم چرا سکوت کردن سکوت یعنی چی ؟ 

تورو به خدا بیابن بخونین تاپیکمو 

من خیلی دوسش دارم

میدونم اونم دوسم داره

اکثرا نظرشون اینه که فعلا داره گربه دم حجله میکشه و داره کم محلی میکنه

به نظرتون برمیگرده ؟؟؟؟؟

قهر کرده

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام بده رابطه از نظرم تموم شدس

ایشون قدرت مدیریت بحران ندارن و با سکوت قرار نیست چیزی درست بشه 

دست پیش هم بگیر(اشتباه ولی به کار میاد) بگو من با آقای فلانی آنقدر صمیمی نشدم که ریز جزئیات زندگیم رو به ایشون گزارش کنم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

خب عزیزم کارتون درست نبود ولی نامزدتون هم شاید مخفی کاری ودروغ خطوط قرمزش بوده برید باهاش حرف بزنید وقانعش کنید

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

این واسه تو شوهر نمیشه برو سجده شکر به جا بیار که قبل از اینکه باهاش بری زیره یه سقف اخلاق گندش زد بیرون از مایی که تجربه زندگی مشترک داریم گوش بگیر حتا اگر برگشت جواب رد بهش بده تو هنوز اصلا باهاش نه نامزد کردی نه عقد کردی به چه علت باید انتظار داشته باشه اینجور مسائل رو باهاش درمیون بذاری و با اجازه ش تصمیم بگیری به کارت ادامه بدی یانه درضمن من احساس میکنم شاغل بودن شما یکی از ملاک هایه انتخابش بوده حالا میبینه فعلن استعفا دادید پا پس کشیده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

کاش میتونسی جایی غیر از محیط خونشون مثلا سرکارش بری ببینیش و حضوری واسش توضیح بدی.اما وسط توضیح دادنت اصلااااا از کلمه ببخشید استفاده نکن.و آخر صحبتت بگو من قبول دارم رفتارم اشتباه بوده و بابتش عذرخواهی میکنم.بعد اگر قانع شد و نرم شد وقتشه ک تو شروع کنی.

بگو میخواستم راجب این رفتارت صحبت کنی چون اصلا پسند من نیست.اگر قرار باشه باهم ازدواج کنیم و سر هر بحثی شما اینجوری باشی بهتره تموم بشه همین جا.

بگو ما دوتا آدم بالغ و عاقل هستیم.هرکسی ممکنه اشتباه کنه.باید باهم حرف بزنیم و بهم فرصت بدیم ک طرف راجب اشتباهش حرف بزنه نه اینکه نتونیم شرایط رو مدیریت کنیم.

خلاصه مقصرش کن و درآخر بگو یه عذرخواهی به من بدهکاری و مجبورش کن عذرخواهی کنه.

اگر هم دیدی نه نرم نمیشه کلا بذارش کنار و اتفاقا دستو پیش بگیر بگو من با این اخلاقت نمیتونم کنار بیام 

خدایا شکرت