2777
2789

پشمام ریخت، دوسه تا از چیزارو گفت، خودمو یکی از رفیقام رفتیم، اون تو زندگیش مشکل داره گفت همین خانمو از کوچیکی می‌شناخت، یادمه چندین سال پیش میگفت بهش گفتن بختت بسته اس،ولی الان ازدواج کرده.. یه مدته باهم رفت و آمد صمیمی داشتیم یهویی گفت میای بریم فلان جا و معرفی کرد، (خودش تو زندگیش خیلی مشکلات داره) منم گفتم بریم ببینم چی میگه، رفتیم اون گفت فایده ای نداره مادرت باید بیاد، حالا همین رفیقم به طور مشکوکی همش میگه مادرت نمیاد؟ بنظرتون مشکوک نیست؟ من به درگاه خدا توبه کردم که دیگه نرم و یجورایی کلا خودمم اعتقاد ندارم، بعد یه سوالای عجیب غریب می‌پرسید میگفت مثلا نام پدربزرگ مادریت چیه؟ ممکنه بخوان مشکلات اونو انتقال بدن به من، یه چیزی مثل جن عاشق و اینا؟ چون همین دختر چندین بار گفت بهش گفتن یه جن عاشقشه.. دارم میترسم

وای اصلا اطلاعات نده من شنیدم میگفتن دعا گرفتن واسه ی نفر دادن سگ خورده و گفتن تا زمانی که اون سگ نمیره این ازدواج نمیکنه و این واقعیه واقعیه 

اصلا اطلاعاتتون رو ندین اصلا

همه چیز از یک رویا شروع شد...💕

وای اصلا اطلاعات نده من شنیدم میگفتن دعا گرفتن واسه ی نفر دادن سگ خورده و گفتن تا زمانی که اون سگ نم ...

پشمام.. خودمم مشکوک شدم.. مامانم اینجا نیست همش میپرسه مامانت نیومد؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشمام.. خودمم مشکوک شدم.. مامانم اینجا نیست همش میپرسه مامانت نیومد؟

ولش کن اصلا اینجور جاها نرو دیگه اینا خیلی خطرناکن بعضیا شون واقعا دعاهاتون نابود میکنه زندگی آدم رو 

خدا لعنتشون کنه

همه چیز از یک رویا شروع شد...💕

ولش کن اصلا اینجور جاها نرو دیگه اینا خیلی خطرناکن بعضیا شون واقعا دعاهاتون نابود میکنه زندگی آدم رو ...

من اصلا نمیدونستم این دوستم از کوچیکی اینو میشناسه.. میگه هیچ وقت دعا نمیکنه فقط طالع میچینه و با جن حرف میزنه.. ولی خیلی ترسیدم.. یجوری باید قطع رابطه کنم.. چون از وقتی وارد زندگیمون شدن سنگین شدن

اصلااا اسم نده و نرو نبر میخان برا خانواده ات دعا بنویسن..

گفت مادرتو باید بیاری مشکلاتت زیاده نمیشه به خودت بگم.. هر چی فکر میکنم بیشتر مشکوک.. مخصوصا پیگیری رفیقم که جرقه مشکوکی رو زد

یعنی یاد حماقت دوران دانشجویی ام میفتم هم خندم میگیره و هم خودمو دعوا می کنم با چه عقلی پاشدیم 4 نفری رفتیم خونه خانمه که شبیه خونه ارواح بود..... خدا رحم کرد اتفاقی نیفتاد برامون. پولشو با چه بدبختی جور کردیم. یعنی هیچ وقت قیافه زنه رو با گل سینه توت فرنگی یادم نمیره..... و اینکه به دوستم گفت طالعتو بستن باید پول بدی من گوسفند قربونی کنم باز کنم... و اون چقد غصه خورد 😅😅😅 

فقط اومد بگم نکنید تو رو خدا این کارارو 🙈🙈🙈

من اصلا نمیدونستم این دوستم از کوچیکی اینو میشناسه.. میگه هیچ وقت دعا نمیکنه فقط طالع میچینه و با جن ...

ببین ی جور رفتار نکن ک فهمیدید خب؟

خیلی عادی کات کن و زیاد نرو بیا..اسم و اطلاعات نده از مشکلات..اسم ها الکی بده جابجا الکی..باشه؟؟

ببین بدبخت می‌کنند...مواظب باش هیچی ازش نخوری حتی آب هیچی چمیدونم الکی نذری بگیر ولی بریز دور ولی بگیر ک بدتر نشه لج کنه..لباس نده بهش نپوش ازش..مواظب باشین از موهاتون..نخ لباس هاتون..زیورآلات بدل ندی چپن باهاشون میشع نوشت..خیلیییی مواظب باش خلاصه جدی بگیر