2777
2789

نمیگم درجریانم یه مدت دیگه میمیرم 

ولی همش یه احساسی تو وجودم هس که بهم میگه دیگه آخرام هس و دارم تموم میشم نمیدونم چرا همچبن حسی دارم و نمیدونم چیکار کنم

من اگه بحث آینده بچه م نبود، کلا اصراری به زندگی نداشتم.

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم خوشحال میشم که دیگه این دنیای کثیف و ادماش رو تحمل گمیکنم

هم ناراحت که اول جوونی خیلییییییی چیزا رو تجربه نکردم

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

خب هممون یه مدت دیگه می‌میریم کجاش عجیبه😏

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

هم خوشحال میشم که دیگه این دنیای کثیف و ادماش رو تحمل گمیکنمهم ناراحت که اول جوونی خیلییییییی چیزا ر ...

خب تا میتونی تا اون تایم همه چیو تجربه کنی

خب تا میتونی تا اون تایم همه چیو تجربه کنی

نمیشه که🥲تو اون تایم میشه سفرای لاکچری رعت؟میشه عاشق شد؟میشه بهترین چیزا رو خرید؟

تو اون تایم باید ارامش داشته باشم

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

چرا عزیزم به چیزای قشنگ فکر کن و ببین زندگی قشنگیای خودشو هم داره🥲

مشکلی ندارم با زندگی.

ولی در کل به هرچیز میخواستم رسیدم.

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

خب هممون یه مدت دیگه می‌میریم کجاش عجیبه😏

من نمیگم اینکه میمیریم عجیبه میگم این برام عجیبه که انگار بهم این حس انتقال داده شده که من تو تایم کم دیگه ای قراره زندگیم تموم شه 

مشکلی ندارم با زندگی.ولی در کل به هرچیز میخواستم رسیدم.

خب خداروشکر پس ..الانم به بزرگ شدن و موفقیت کوچولوت برس و و اینو هم از زندگیت بگیر و تجربه کن 

بدونم دارم ميميرم هرچي پول دارم ميرم نصفش پناهگاه ميزنم براي حيوونا

نصفشم ميدم براي بچه هاي بي سرپرست 

بعد ميمونم تو خونه هيچ كار نميكنم تا بميرم

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید