چن تا همکار خانوم داره همیشه بهم قسم میخورد میگف من محل سگ بهشون نمیذارم روزی که این پیامکو هم تو گوشیش هم قبلش همین حرفارو میگف بعد گف اون دختره خیلی پیامکای بلند میفرستاد منو تو رودروایسی قرار داد منم شمارشو ازش گرفتم زنگ زدم گفتم واسه چی با مردای متاهل گرم میگیری و حرفمون شد،شوهرم اولش گف حساب کتابشو میدم دیگه نیاد الان دو هفته میگذره الان که من اونجا ادم بده شدم خانوم فک میکنه حرف اون بیشتر از من اونجا خریدار داره میگه نمیتونم بیرونش کنم نیروی خوبیه خوب کار میکنه واسمون بهم گف برو هر کاری میخوای بکن دیگه خسته شدم از توضیح دادن که اون یه پیام ساده بود گف خواستی برو طلاقتو بگیر چیکار باید بکنم اعصابم خیلی خرابه دس گذاشت رو خط قرمزم رو اعتمادم که از اول زندگیمون روش تاکید داشتیم همسرم یه شریک هم داره تو این کار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شمااشتباه کردی به اون خانم زنگ زدی گوش شوهرتومیپیچوندی
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
ولی این حرف برو هر کاری میخایی بکن یعنی رابطشون بیشتر از پیامک ساده هست همین
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
مثل مامانها رنک بزنی ب طرف بی عرضه بودن شوهرت و شل بودن شوهر رو ب طرف میرسونی و اونم میاد بر عکس کار استاتر با تقویت اقتدار مردانه شوهره ب خودش جذبش میکنه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.