2777
2789

میدونم یباره نباید قطع کنی 

دکتر  نرفتی؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم یباره نباید قطع کنی دکتر نرفتی؟

ویگ نرفتم یعنی امتحان داشتم نرفتم قرار بود برم 

میشه دباره از سر بگیرم تا تموم شه بسته بعد برم دکتر 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ویگ نرفتم یعنی امتحان داشتم نرفتم قرار بود برم میشه دباره از سر بگیرم تا تموم شه بسته بعد برم دکتر

نمیشه هی بخوری و قطع کنی گلم دکتر آنلاین هم نمیتونی بری؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

من تازه شروع کردم به خوردن برای لک بینی قبل پریود فعلا که خوبه. لک بینی من از دو سه روز قبل پریود شروع شد تا رسید به روز 12 سیکل تا پریوذی لک بینی داشتم.یعنی کلا از روز 6 تا12 پاک بودم چند بار دکتر رفتم انواع سونو ازمایش دارو بی اثر تا اینکه دکتری که برای فشار خون تحت نظرش هستم گفت علاوه بر فشار مشکل دیکه ای نداری؟؟  گفتم لک بینی دازم گفت احتمال میدم علت بالا بودن فشارت و لک بینیت از یه منشا باشه و این قرص بهم داد فعلا که لک بینیم شروع نشده و روز 19 سیکل هستم.