2777
2789

روغن کرچک ارگان زیتون مخلوط کن بزن 

من هم اینو زدم هم سریتا جفتشون عالین

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روغن کرچک ارگان زیتون مخلوط کن بزن من هم اینو زدم هم سریتا جفتشون عالین

سریتا چنده اصلش؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

کرررچک

من مژه هام کلا بلند بود یخورده

ولی از وقتی اونو یه مدت طولانی زدم

انقدر مژه هام توی چشم اومده همه ازم میپرسن کاشتی چقدر بلنده

یه مدته طولانیی که قط کردم فقط کم پشت شده برای تقویتشم که شده باز میزنمش دوباره

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

من سال‌پیش 500گرفتم

چقدر طول کشید تا نتیجه گرفتید ؟؟ بعدش که سریتا رو قطع کردید   ریزش نگرفتید ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

چجوری باید بزنم و چه موقع؟

شبا قبل خواب

میتونین از جای ریمل تموم شده استفاده کنی

فقط به ریشه اش بزن کم بزن که توی چشمت نره و روغنی نشی

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

کرررچکمن مژه هام کلا بلند بود یخوردهولی از وقتی اونو یه مدت طولانی زدمانقدر مژه هام توی چشم اومده هم ...

کرچک اصلشو از کجا بگیرن و چنده ؟

و اینکه برای اینکه بفهمم اصله از کجا بفهمم؟

چقدر طول کشید تا نتیجه گرفتید ؟؟ بعدش که سریتا رو قطع کردید ریزش نگرفتید ؟

بعد2ماه کاملا مشخصه تغییر

کم کم قطع کن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون