2777
2789
عنوان

روانپزشک

43 بازدید | 10 پست

بیاید از تجربه هاتون بگید من بشدت ادم استرسی هستم که حدود۴/۵سال به وسواس فکری هم دچار شدم 

تاحالا حدود۵تا دکتر روانپزشک رفتم و داروهاشون اصلا تاثیری نداشت تازه حالمو بدتر میکرد و فقط عوارض داشت

فردا میخام برم دوباره یه دکتر معروف دیگه 

بنظرتون چکار کنم؟!میشه از تجربهاتون اگه درمان شدید بگید

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی جرعت رفتن دکتر ندارم

باورت میشه من وسواس فکری درمورد تخلیه ادرار گرفتم و تا بیام بخابم هزاربار باید برم دسشویی و اصلا خاب راحت ندارم حتی تو بدترین حال بدیا و مریضیام باید پاشم برم دسشویی

اکثر این دارو ها اوایلش علائمو بدتر میکنه بعد یه مدت تازه اثر میذاره سرخودم قطع کنی علایمت بدتر میشه 

به نظرم هر قرصی نوشت چندماه مصرف کن تا نتیجه بده 

من خودمم تازه روانپزشک رفتم سرترالین میخورم علایمم شدید تر کرده ولی فعلا تحمل میکنم تا اثر کنه

اکثر این دارو ها اوایلش علائمو بدتر میکنه بعد یه مدت تازه اثر میذاره سرخودم قطع کنی علایمت بدتر میشه ...

من از چاقی و جوش بی زارم و حالمو صدبرابر بدتر میکنه متاسفانه اینام همشون عوارضشون همینه

من از چاقی و جوش بی زارم و حالمو صدبرابر بدتر میکنه متاسفانه اینام همشون عوارضشون همینه

اره اینام هست منم از چاقیش میترسم 

یه مدت پرخوری عصبی داشتم ۵ کیلو اضافه کردم

ولی خوب من این مدت که میخورم اشتهامو خیلی کم کرده و حالت تهوه دارم چیزی نمیتونم بخورم 

صورتمم از استرس هورمونام بهم ریخته پرجوشه فرقی برام نداره