2777
2789

دو وسه ماه پیش با یک دخترخانمی تصادف کردم گفتن گوشیش شکسته منم روی وجدان خودم گفتم گوشی روببرید تعمیر کنید پولش می دم چون گوشی شکسته دیدم بعد باباش زنگ زد هر جا بردم تعمیر نشده ۱۵ میلیون پول تعمیر ش می شه یا گوشی نو می خرم پولش قسطی بده منم گفتم گوشی بیار خودم تعمیر می کنم بعد یک گوشی آورد که گوشی روز تصادف نبود بعد یک گوشی دیگه داد گفت این گوشی خانمم تعمیر کن که من چون گوشی دیده بودم فهمیدم همین گوشی روز تصادف هست خلاصه بردم دادم تعمیر کردن رمزش باباش داد گفت خودت چک کن درست شده یا نه موقع چک کردن متوجه شدم گوشی دخترش همینه خلاصه که امروز که گوشی بردم تحویل دادم به دختره گفتم مواظب خودت باش زمونه خراب شده چون فهمیدم دختره دیگه پرده بکارت نداره وپسره داره دورش می زنه بهش گفتم می خواستم به بابات بگم الان به خودت می گم مواظب خودت باش همین گفتم به خودش پرید چرا وارد حریم خصوصی من شدی می رم شکایت می کنم باباش البته دور بود متوجه نشد من به دخترش چی گفتم اومدم خونه مامانش زنگ زد می ریم شکایت می کنیم بعدم پیام داد تو دادگاه می بینمتون خیلی اعصابم خرده یعنی واقعا می رن شکایت می کنن مگه من چه جرمی کردم ؟چه مدرکی دارند ؟کاش اصلا گوشیشون درست نمی کردم 

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدرک نداره که تو چک کردی ولی کارت اشتباه بوده

اگه دیدی داره پررو بازی در میاره بگو به بابات میگم قضیه رو ، البته شاید باباش بدونه قضیرو

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

شکایت کنن.مدرکی ندارن. خودش رمز داده چک کنی. ب دادگاهم کشیدبگو من فقط چک کردم سالم باشه. محکم وایسا بگو شکایت کنین. ولی کارت هم درست نبوده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

منم دقیقا همچین قضیه ای داشتم هیچی نشد خیالت راحت . نهایتش عذرخواهی کن تموم شه بره

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

مدرک نداره که تو چک کردی ولی کارت اشتباه بودهاگه دیدی داره پررو بازی در میاره بگو به بابات میگم قضیه ...

من چک کردم چون باباش می گفت این گوشی خانمم هست دیگه خودمم شک کردم این گوشی روز تصادف هست یانه می خواستم مطمئن بشم همین گوشی بوده چون داشتن سرم کلاه می ذاشتن

منم دقیقا همچین قضیه ای داشتم هیچی نشد خیالت راحت . نهایتش عذرخواهی کن تموم شه بره

چرا عذر خواهی کنم خودشون گفتن دست تعمیرکار نده خودت چک کن منم می خواستم مطمئن شم گوشی دختره هست باباش هی اصرار داشت گوشی خانممه البته مامانش با دخترش دستشون تویک کاسه هست 

من چک کردم چون باباش می گفت این گوشی خانمم هست دیگه خودمم شک کردم این گوشی روز تصادف هست یانه می خوا ...

بگو اونی که کلاهبرداری شمایین که داشتین گوشیارو میکردین تو پاچه‌م ، برین دخترتونو جمع کنین

بگو اونی که کلاهبرداری شمایین که داشتین گوشیارو میکردین تو پاچه‌م ، برین دخترتونو جمع کنین

هنوز هیچی نگفتم این طورشده به خدا اگه هم به باباش می گفتم می خواستم به دخترش کمک کنه امروز وفردا شکمش بالا می یاد 

چه طوری ثابت می کردی؟

چ طوری ثابت میکردم ؟ چ بیشعور . تو گوشیه خواهر خودتم میدیدی اینجوری شاخ بازی درمییوردی؟

طرف خودش بیشعور بوده یه بیشعور تر از خودشم گیرش افتاده .اینکه اون میخواسته سرت کلاه بزاره ک جدا ، اینک تو هم گوشیشو چک کردی هم اینجوری داری پررو بازی درمیاری ک ی داستان جداس .

طرف از ترس ابروشم ک شده نمیره شکایت کنه قصد خودشم اخاذی بوده چون . 

چ طوری ثابت میکردم ؟ چ بیشعور . تو گوشیه خواهر خودتم میدیدی اینجوری شاخ بازی درمییوردی؟طرف خودش بیشع ...

چرا توهین می کنی؟خودشون گفتن خودت چک کن نده تعمیر کار عکس خصوصی داریم منم می خواستم ببینم گوشی زنشه یا دختره 

چرا توهین می کنی؟خودشون گفتن خودت چک کن نده تعمیر کار عکس خصوصی داریم منم می خواستم ببینم گوشی زنشه ...

چرا توهین نکنم اقای ب ظاهر محترم ؟ شما عکساشونو چک نکردین ک هیچ رفتین پیاماشونم خوندین 😐 همون لحظه میگفتین این گوشیع همون روز نبود