2777
2789

خواهرمو خیلی دوست دارم ولی یه مشکلی هست دامادمون هر موقع میاد خونه مون من اول سلام میکنم جوابمو اصلا نمیده خیلی دلم میگیره یبار گفتم نمیشنوه دفعه بعد گفتم آروم سلام کردم شاید دفعه سوم گفتم اشکالی نداره ولی دیگه دلم می‌شکنه طوری که همونجا بغض میکنم نمیخام خواهرم بخاطرم باهاش دعوا بیفته بخاطر همین چیزی نمیگم یکبار گفتم بهم گفت تو شاید آروم سلام میکنی ولی من خیلی بلند سلام میکنم جوابمو نمی‌ده بعد چند دقیقه ازم یه ایرادی میگیره انگار شوهرمه ایراد میگیره 

تو ماشینش سوار شدم گفتم سلام جوابمو نداد میگم خدافظ جوابمو نمی‌ده اما جلوی مامان بابام جواب میده اگه اونا باشن 

کلا منو آدم فرض نمیکنه 💔😐🙃

ﻣﻫﺭﺳﻳﮔﻟ. 💙🌺🤍 

بهش اهمیت ندین

شما هم کاریش نداشته باشین انگار نه انگار هست 

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب میترسم خواهرم ناراحت بشه بگه چرا با شوهرم سرد رفتار میکنی

اگه گفت بهش بگین چرا 

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه