2777
2789
عنوان

نوه پسری عزیزتره یا دختری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2306 بازدید | 42 پست
اوایل چرا ک جون منو عروسم داشت خیرسرشون تنها عروسشونم ولی درجایه عمل پشت دخترودامادارو وگرفتن ک داما ...

فک کن زن وشوهرکارمند بچشو بزرگ کنن آخرش داماده بی حرمتی کنه بازم اینا هواشو داشته باشن

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل چرا ک جون منو عروسم داشت خیرسرشون تنها عروسشونم ولی درجایه عمل پشت دخترودامادارو وگرفتن ک داما ...

نه بابام عشقش واقعیه حاضره همه ماهاروبفروشه فرش کنه بندازه زیرپای عروس وداداشم😆😆😆

وخدایی که بشدت کافیست

[QUOTE=50046935]نه بابام عشقش واقعیه حاضره همه ماهاروبفروشه فرش کنه بندازه زیرپای عروس وداداشم😆😆😆[/QUO

منکه والا همه میگفتن خشبحالت تک عروسی ال میکنن بل میکنن تهش هیچ کاری نکردن آبروم رفت توفامیل همه تعجب کردن ازخسیس بازیاشون

پس عروستون خوش شانسه

اووووف نگودیگه سلطنت میکنه واس خودش 

دخترخوبیه هاولی مغروره الیته مادوسش داریم باون کاری ندارم رفتارای بابام برام هپعجیبه 

مامانمم که اصلانگونپرس 😕😕

وخدایی که بشدت کافیست
[QUOTE=50046935]نه بابام عشقش واقعیه حاضره همه ماهاروبفروشه فرش کنه بندازه زیرپای عروس وداداشم😆😆😆 ...

نه بابام فک کن حتی مهریه زنداداشمم بجزسال تولدسه دونگ خونه باسمش کرد

عموم گفت مهریه کمتربگیرگفت براچی مگه چی ازدخترام کمترداره😕😕😕😕

هرچی واسه دخترامگرفتم واس عروسمم همونقدر

وخدایی که بشدت کافیست
نه بابام فک کن حتی مهریه زنداداشمم بجزسال تولدسه دونگ خونه باسمش کرد عموم گفت مهریه کمتربگیرگفت برا ...

ینی خدا بده شانس ماشالا منکه والا برعکس حرفاشون شد فک کن شب چلمو انداختن شهادت ک بزن برقص نداشته باشیم  

هیچ کس به بد شانسی منو دخترم نیست

خودم که خانواده پدریم دختر دوست بودن نوه دختدی رو عاشقش بودن منو محل نمیزاشتن

خانواده مادریم هم پسر دوست بودن عاشق نوه پسری باز منو محل نمیزاشتن

پدرمادرمم آخر پسر دوستن بازم منو بچمو محل نمیزارن

خانواده شوهرم دختر دوستن و عاشق نوه دختری باز دختر منو محل نمیزارن

شوهرمم نرمال نیست چون دخترم تشنج کرده و مریض هست تا یکم نق میزنه بچه دیگه واویلاست.

اما من خودم عاشق دخترمم اندازه یه ندنیا بهش عشق میدم جبران همه چیز

خدایا تو بخواه... تو بخوای همه چی حل میشه❤

من پسر دوس دارم 😍😘❤️

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊