hodhod23 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 60 عنوان خانم های که هم متاهل بودن و هم کنکور دادن وموفق شدن میشه کمکم کنن 312 بازدید | 26 پست سلام من ۲ سالی میشه ازدواج کردم ۷ سال هم از درس دور بودم دیپلم تجربی دارم اما می خوام کنکور ریاضی بدم به مهندسی کامپیوتر علاقه دارم سوالم اینه چطور برنامه ریزی کنم از کجا شروع کنم چطور به کارام برسم خواهش میکنم اگه کسی تجربه داره بهم بگه ممنون میشم 1403/10/21 | 17:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fsh_85 عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 3852 به نظرم کنکور تجربی بده ککامپیوتر بخون ریاضی کمپیوتر اوردنش سخته
کاربری۴ عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 15772 زن داداشم بعد ۲۲سال زندگی امسال کنکور شرکت کرد قبول شد یسال قبلشم شبانه خوند دیپلم گرفت.حالا شاغل هم بود.اراده خیلی مهم
hodhod23 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 60 به نظرم کنکور تجربی بده ککامپیوتر بخون ریاضی کمپیوتر اوردنش سخته کنکور تجربی مهندسی کامپیوتر داره ؟بعد چون برای بعدن مشکل نداشته باشم کنکور ریاضی بدم بهتر نیست ؟جمعیت و امار قبولی رشته ریاضی هم زیاده
hodhod23 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 60 زن داداشم بعد ۲۲سال زندگی امسال کنکور شرکت کرد قبول شد یسال قبلشم شبانه خوند دیپلم گرفت.حالا شاغل ه ... چطور خوند از کجا شروع کرد میشه لطفا بگین
maryamhji عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 72 حتما یه مشاور بگیر عزیزم بیشتر میتونه راهنماییت کنه منم متاهل بودم فرهنگیان قبول شدم خیلی اذیت شدم ولی شما رشتت هم سخته مشاور بگیر حتما
jophjgfybcg عضویت: 1403/10/19 تعداد پست: 221 ارشد نرم افزارم . خودمو کشتم تاکار پیداکنم ک نشد . هرچی بود حمالی بود.دوستم دیپلم تجربی بود پرستاری قبول شد الان استخدامه و نونش توروغنه.
maryamhji عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 72 کنکور تجربی مهندسی کامپیوتر داره ؟بعد چون برای بعدن مشکل نداشته باشم کنکور ریاضی بدم بهتر نیست ؟جمعی ... امسال شرایط خیلی سخت شده باید برای یازدهم و دوازدهم اینجاد سابقه کنی وکنکورهم بخونی یعنی نهایی دوپایه وکنکور و باید اماده باشی
fsh_85 عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 3852 کنکور تجربی مهندسی کامپیوتر داره ؟بعد چون برای بعدن مشکل نداشته باشم کنکور ریاضی بدم بهتر نیست ؟جمعی ... اره به نظرم قبولیش راحتره
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 43139 من ۷ سال پیش کنکور ریاضی دادمالان نمیدونم چطوریهولی خیلی خرخونی کردموالا سخته با شوهر کارشناسی بخونیمن با وجود همسرم ارشد میخونم،ولی کارشناسی سخته ها با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
anserli عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 4501 زن داداشم بعد ۲۲سال زندگی امسال کنکور شرکت کرد قبول شد یسال قبلشم شبانه خوند دیپلم گرفت.حالا شاغل ه ... چی قبول شد آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)