2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بانک رسالت شنیدم وام بدون سود میده اما شرایطتشو نمیدونم 

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اگز حساب بلو یا مهر داری که ۳ ماه کارکرد داشته باشه وام فوری میدن مبلغش بستگی به معدل حسابت داره

من ندارم و اطلاعاتی ام ندارم میشه راهنمایی کنین ممنون گلم

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

ممنون عزیز میشه راهنماییم کنین

ببین باید حساب بلو داشته باشی تا سه ماهم توش گردش حساب داشته باشی بعد بهت وام میده بدون ضامن اصن درحد ده دیقه ای میاد تو حسابت

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

من ندارم و اطلاعاتی ام ندارم میشه راهنمایی کنین ممنون گلم

حساب باز میکنید ۳ ماه با حسابتون کار می‌کنید

برای بلو اگر ۳ ماه میانگین حسابتون ۳ تومن باشه بعدش ۱۰ وام میدن . برای مهر بسته به معدل حسابت تا سقف ۵۰ تومن وام فوری میدن 

ببین باید حساب بلو داشته باشی تا سه ماهم توش گردش حساب داشته باشی بعد بهت وام میده بدون ضامن اصن درح ...

ممنون من حساب بلو ندارم مبلغ گردش حساب مهمه؟ مثلا ده میلیون وام میده؟

حساب باز میکنید ۳ ماه با حسابتون کار می‌کنیدبرای بلو اگر ۳ ماه میانگین حسابتون ۳ تومن باشه بعدش ۱۰ و ...

ممنون گلم از قسط هاش و ضامن هم اطلاعاتی دارین؟

حساب باز میکنید ۳ ماه با حسابتون کار می‌کنیدبرای بلو اگر ۳ ماه میانگین حسابتون ۳ تومن باشه بعدش ۱۰ و ...

ممنون گلم از قسط هاش و ضامن هم اطلاعاتی دارین؟

ببین باید حساب بلو داشته باشی تا سه ماهم توش گردش حساب داشته باشی بعد بهت وام میده بدون ضامن اصن درح ...

گلم مممنون ببخش وقتتونم میگیرم حساب بلو مال بانک سامانه؟