2777
2789

سلام خانوما من پسرم یکونیم سال تموم کرده میخوام از مای بی بی بگیرمش دوستم دخترش با پسرم همسنه میگه دوهفته است که هم بزرگ وهم کوچیکو میگه اگه نگیرمش دیگه بزرگ بشه گرفتنش سخته میخواستم بدونم بچتون کی و چطوری از مای بی بی گرفتین

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من دوسال ده ماهشه

سه ماه آزگاره دارم یادش میدم انگار نه انگار دیکه کم اوردم 

گفتن  بزار سه سالش تموم بشه بعد 

گوش نکردم

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

به هیچ وجه

اولا دختر و پسر فرق میکنه 

دوم اینکه بچه با بچه فرق میکنه

سوم اینکه بعد از دو الی 2/5 سالگی بهترین زمان هست

بچه ای که زود از پوشک گرفته میشه امکان بازگشت داره

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
وا چه حرفا .پسر من دوسال و چهار ماهشه هنوز نگرفتم

با دختر من همسنه همه میگن بگیر دیر شده ولی من نمیتونم حوصله ندارم😔

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار

زوده که .من ک تا سه سال میبندم .الان ۲۱ ماهس

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

هر بچه ای شرایط جسمی و روحی مخصوص به خودشو داره . هر موقع بچت آمادگی داشت از پوشک بگیرش . از الان عادت کندر هیچ موردی با دیگران مقایسش نکنی در غیر اینصورت هم خودت و خودشو داغون میکنی

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!