2777
2789
عنوان

زوری میگفت چای بخور

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 84 پست
مرسی فداتشم انشالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده همین الان بزرگترین آرزوتو برآورده کنه با نی نی تودلیم ...

وای مرسی عزیزم چه دعای قشنگی کردی برام ان شاءلله برای خودتم بهترینها پیش بیاد بهترینها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا تو حاملگی ترش کردن طبیعیه... ما هم بعد غذا چای میخوریم. والا من جایی مهمونی برم باردار هم باشم ...

خوب خیلی نزدیکه 

نسبتشو نگفتم نریزن سرم😁

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

چون شاید خودش ماهش کمتره..هنوز سنگین نشده و معده اش آتیش نیست

شاید

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

چ منظوری بابابنده خدا راس گفته چایی میخوردی اگه قصد دعا و چیزیم داشت که صد در صد خرافاته تو همون غذا ...

چ میدونم شایدم من حساس شدم

کلا اگر معدت ترش میکنه سبزی و نوشابه اسید رو چند برابر میکنه نخور

آبم میخورم معده ام آتیشه

نه اصلا فکرم ب دعا نرفت من باردارم اونم بارداره دوساعت بعد غذا میوه آورد ولی فقط بمن میگفت چای بخور ...

به نظرن هر دو تون باردار بودید حسابی هورمونتون بهم ریخته حساس شدید 😂😂

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
به نظرن هر دو تون باردار بودید حسابی هورمونتون بهم ریخته حساس شدید 😂😂

😁😄😄

وای راست میگی

یه لحظه هر دوتونو تصور کردم خیلی با مزه به نظر رسیدید 😂

من از کامنتت انرژی گرفتم 

باحال گفتی 

دمت گرم😁😄

من از کامنتت انرژی گرفتم باحال گفتی دمت گرم😁😄

قربونت عزیزم، مراقب خودتو نی نی کوچولوت باش❤️😍

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏