2777
2789
به هر حال مبارکتون باشه عزیزم من دویست تا پست گذاشتم دریع از یه لایک .تاپیکتون و ارک میکنم امیدوارم ...

ببخشيد عزيزم دخترم واكسن زدم نميدونم جواب كي رو دادم كي رو ندادم شرمنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمیم جان پرسیدن قشنگِ. حالا این بنده ادام نظرش و داده استارترم با روی باز پذیرفت نباید بکشیمش کِ ترو ...

بله درسته منم موافق اینکاردوستان نیستم

منظورم بیشترکلی بود....این تاپیک مصداق همون چیزی بود که من میخواستم بگم وخب گفتم....وگرنه قصد جسارت به هیچکسوندارم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
به هر حال مبارکتون باشه عزیزم من دویست تا پست گذاشتم دریع از یه لایک .تاپیکتون و ارک میکنم امیدوارم ...

گندم جون عزیزم درسته نظر خواسته ، ولی میشه مهربون تر باشیم 

قرار نیست همه از یک چیز خوشمون بیاد و همیشه هم نظر باشیم

ولی اینکه خیلی رک بگیم نه اصلا قشنگ نیست ، این چیه ، اخ چه سلیقه ای خیلی بده

حتی توی تاپیک های دیگه دیدم گفتن وای چه زشته برو پسش بده

به نظرم سلیقه من نیست ، مورد پسند من نیست خیلی بهتره تا یهو بگیم چقدر زشته. 

به خصوص وقتی یه نفر با ذوق میاد عکس میذاره 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
ای بابا عجب قلطی کردما دیگه اصلا عمرا تو این تایپیکا نظر بدم😂😂😂

دورازجون

من باورکن نظرکلی موگفتم...الان فهمیدم شمابودی نظردادی😓

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤