2777
2789
عنوان

وای از دست مادرشوهرم 😂😅🤦‍♀️

326 بازدید | 23 پست

امده ی عکس من و نامزدم استوری کرده نوشته ک خیلی دوستون دارم 

حالا کاری ندارم دستش درد نکنه 

وایییییییی تو عکس خیلیییی بد افتادم 😭😂وااای حداقل نامزدم اگ روش ی ور دیگ بودع بهتر افتاده من خیلی اصلا در حال حرکت و خندیدن واای خیلی بده  

ابرومممم رفت چی بگم چیکار کنم🤦‍♀️😅تازه الان دیدم دیگ نمیشه زنگ نامزدم بزنم بگم مامانت بگو عکسو برداره دیره 

واای فقط دارم حرص میخورم اخه لامصب ی عکس درست میزاشتی این چیه اخه😭🤦‍♀️

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا مهم نیست

اصل قضیه رو بچسب که چقدر عالی بوده

همیشه خوب باشه ان شإالله 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

مهم نیست بابا اعتماد به نفس داشته باش

😂😂چه اعتماد ب نفسی اخه بد افتادم نیشم باززز عین اسکولا دقیقا 😭

اصلا مهم نیستاصل قضیه رو بچسب که چقدر عالی بودههمیشه خوب باشه ان شإالله

اره خوبن کلا مهربونن

اصلا مهم نیستاصل قضیه رو بچسب که چقدر عالی بودههمیشه خوب باشه ان شإالله

سلامت باشین همچنین شما❤️

اره خوبن کلا مهربونن

حسودیم شد🙃

ولی خدا حفظتون کنه برای هم

خانواده خوب نعمته که من تقریبا بی نصیب موندم

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

در جواب استوریش بنویس: عروستون اینه؟! همینقدر زشته یا بدعکسه؟! شکلک خنده هم بذارخودش متوجه میشه

فقط ی شکلک قلب و بوس فرستادم 🥺😂

اصلا نتونستم باز استوری باز کنم 

حسودیم شد🙃ولی خدا حفظتون کنه برای همخانواده خوب نعمته که من تقریبا بی نصیب موندم

😅انشالا شب بخوابن صبح از این رو ب اون رو بشن 

بلند بگو امین😂😍