2777
2789

همین امشب گرفتم گلدونشم هنوز عوض نکردم وسفردا میرم گلدونشو عوض میکنم  

چجوری بهش اب بدم چجور بهش برسم که پژمرده نشه  عکسشو میذارم الان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب عنوان سبزی خوردن ازش استفاده کن 

ینی چی چیکا کنم🤣🤣

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

آخی خوشگله 

حسن یوسف خیلی خوبه کلن

آب هفته‌ای دو سه بار فک کنم کافیه

الانم که هوا سرده آفتاب اذیتش نمی‌کنه 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

من عاشق حسن یوسفم اما هیچوقت برام نمونده. همیشه حشره سفید می‌زنه و خشک میشه . حسن یوسف آب و نور و گرما میخواد. تو محیط سرد برگ ریزون پیدا می‌کنه. نور کم هم برگاشو رنگ پریده می‌کنه 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

خب اولین باره گل میگیرم بلد نیستم😂

خخخخ ای جونم گل فقط خاکش خشک شد اب بده ونور کافی همین  بزن گوگل دما ونور حسن یوسف چقدره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

گفتن هفته ای یکبار اب بده

اگه خاکش مرطوب می‌مونه با یه بار خب کافیه

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید