2777
2789

من دیگه خسته شدم چند بارم زنگ زدم به پلیس که مثلا هر بار بعد ده دقیقه یه ربع صداشون قطع میشده به نظرتون کار پلیس بوده یا خودشون قطع کردن ؟ 

الان صداشون میاد میخوام اگه تا ۱۲ ادامه پیدا کرد بازم زنگ بزنم

من فکر کنم از این خونه هاست که فقط توش پارتیه چون این چند وقته هفته ای دو سه شب صدای بلند میومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بقیه پارتی دعوتن بخاطر اون اذیت نمیشن 😅

ببین عزیزم اینا خونه شون کوچه بغلیه ولی کاااامل صدا تو خونه ما میاد یعنی تمام کوچه ی خودشون صداشون پخش میشه 

این همه ساکنن چرا هیچکس شکایت نمیکنه

منم آهنگ میذارم ولی مثلا توی هفته کلا ی ربع🤭طبقه پایینمون مشکلی نداره ،سنش بالاست و با ی دخترش تنهان، وقتی خونه نیستیم یا صدا نمیره پایین میگ میترسم حس میکنم تنهام😁

ولی این ک شماا میگید مردم آزاریه بهشون خودتون تذکر بدین 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
تا شکایت نکنی فایده نداره

من به پلیس زنگ زدم گفت گشت میزنیم رسیدگی میکنیم دفعه گذشته حالا نمیدونم صدا بخاطر اون قطع شد یا خودشون خواستن قطع کنن

واقعا امشب که گذشت فردا میرم پلاک دقیق خونه رو برمیدارم صدا اومد زنگ میزنم گزارش میدم 

با صاحب خونه صحبت کنین بعد پلیس اینا

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

منم آهنگ میذارم ولی مثلا توی هفته کلا ی ربع🤭طبقه پایینمون مشکلی نداره ،سنش بالاست و با ی دخترش تنها ...

خب بیین اینا مثلا دو شب پیش ساعت ۱۲-۲ شب داشتن اهنگ با صدای خیلییی بلند میذاشتن که ما که کوچه بغلی هستیم هم نتونستیم بخوابیم 

متفاوته 

اینا میخوان پارتی بگیرن برن باغ 

خدا نگذره از همسایه مزاحمخدا همسایه بد قسمت نکنهتحملش خیلییییییی سخته 😡😡😡

ما خیر سرمون اومدیم بهترین منطقه با اجاره خیلی بالا خونه گرفتیم 

تو ایران قیمت خونه فقط بر اساس اسم منطقه ست وگرنه ارامش که هییییچچ

اینهمه پول اجاره میدیم

شب که صدای پارتی

صبحا صدای تعمیرات دو تا خونه اونورترمون

تو هر کوچه هم مدرسه ساختن 

خاک بر سر شهرداری و اموزش پرورش که مجوز میده به مدارس تو کوچه مسکونی ما از خواب بی خواب میشیم صبحا