2777
2789
هر دو قشنگترین فیلمایی هستن که دیدم...چند سال پیش دیدم ولی هنوز یادم نرفتهخلاصه بگم بی مزه میشهاخرین ...

تو رو خدا بگو وسطاش غمگین نیس

میخواستم تایتانیک ببینم پسره مرد آخرش نگاه نکردم دیگه, حس و حال اینجوری داره به جز اواخر فیلم که میمیره?فضای عاشقانه خوبی داشت اینجوری هست این فیلمهایی که معرفی کردید ?

اشتباه من اگه خواستی ببینی دوبله ببینالبته اگه مشکلی با داستانش نداری عشق ممنوعه ست من خوشم نمیاد

از این فیلمایی که همش حول رابطه میچرخه نمیخوام

اون حس عاشقانه و فضاش واسم اهمیت داره, میدونی چی میگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو رو خدا بگو وسطاش غمگین نیسمیخواستم تایتانیک ببینم پسره مرد آخرش نگاه نکردم دیگه, حس و حال اینجوری ...

نه اصلا غمگین نیست

نقش اول هر جفتشون امیلیا کلارکه..بامزه ست..کمدی نیستا ولی هم لبخند میزنی هم احساسی میشی

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

از این فیلمایی که همش حول رابطه میچرخه نمیخواماون حس عاشقانه و فضاش واسم اهمیت داره, میدونی چی میگم

اره منم دوست ندارم

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

نه اصلا غمگین نیستنقش اول هر جفتشون امیلیا کلارکه..بامزه ست..کمدی نیستا ولی هم لبخند میزنی هم احساسی ...

اسی خواهش میکنم اسپویلشو نخونیااا خرابش نکن واقعا بی مزه میشه حتی اگه یک کلمه بخونی