2777
2789

دقیقا همین وقتاس که اگ بتونی پاروی نفست بزاری و بخونی خدا حاجتاتو بیشتر از بقیه مواقع اجابت میکنه 

به این فک کن تو مشکلات چطور میری سراغش توقع داری سریع حرفتو گوش کنه اونجاهم سریع به حرف خدا گوش کن و پاشو تا شیطون بیشتر نتونسته روت تسلط پیدا کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید بخونی اگ توان ایستادن نداری میتونی نشسته بخونی ولی واجبه خونده بشه عزیزم

نماز میخونم اما دور و سست یا نمی‌خونم نماز قبلی رو چیکار کنم چه طوری قضا بخونم

منم همینطورم، دست خودم نیست، قبلا سرم میرفت نمازم نمیرفت اما الان وقتی ناراحتم و حالم بده، خیلی خسته ام و نمیتونم عز سرجام بلند بشم یا وقتی شدیدا خوابم میاد نمیتونم نماز بخونم، و این خوب نیست

دقیقا همین وقتاس که اگ بتونی پاروی نفست بزاری و بخونی خدا حاجتاتو بیشتر از بقیه مواقع اجابت میکنه به ...

همش میگم باید سر وقت بخونم بازم نمیتونم 😑 صبح پا نمیشم خدا کمکم کنه تا بتونم تنبلی رو کنار بزارم

منم همینطورم، دست خودم نیست، قبلا سرم میرفت نمازم نمیرفت اما الان وقتی ناراحتم و حالم بده، خیلی خسته ...

یه خدا از خدا خجالت میکشم چیزی ازش طلب کنم میگم من ک برای خدا درست حسابی نماز نخوندم چه طور ازش درخواست کنم

یه خدا از خدا خجالت میکشم چیزی ازش طلب کنم میگم من ک برای خدا درست حسابی نماز نخوندم چه طور ازش درخو ...

نماز رو ک برای خدا نمیخونیم برای دل خودمون و‌ارامش خودمون میخونیم و این ربطی ب درخواست از خدا و ‌رد و‌قبولش توسط خدا نداره خداوند بزرگتر و بخشنده تر از اونه ک ب دعا و نیایش ما نگاه کنه و بخواد جواب نده، نماز خوندن فقط ب خودمون حس خوب میده همین! هیچ ربطی ب خوشحالی و  رضایت خداوند نداره

نماز میخونم اما دور و سست یا نمی‌خونم نماز قبلی رو چیکار کنم چه طوری قضا بخونم

اها 

نگاه کن مثلا نماز ظهر نخوندی ازش گذشته  که باید قضا شو بخونی میتونی همون روز بخون اگ برای فردا بزاری قضا شو بخونی با نماز روز بعد خیلی زیاد میشه برای همین همون روز قضا شو بخون مثلا بعدظهر شده دیگ باید نماز ظهر قضاشو بخونی ولی نماز عصر نمیخواد قضا شو بخونی همون خودشو بخون 

نماز صبح منم همیشه با نماز ظهر قضاشو میخونم ولی مهم اینه که قضاش خونده بشه 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛