2777
2789
عنوان

کیا تو حاملگی واسه ناهنجاری تست دی ان ای دادن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 25 پست
حق داره. منم کارم شده گریه. اما دکترم گفت امنیو نکنی بهتره. چون عوارض داره

من آمینو کردم..دو قلوهای چهارماهم بر اثر آمینو از دست رفتن..جواب آزمایش هم سالم بود..

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
من آمینو کردم..دو قلوهای چهارماهم بر اثر آمینو از دست رفتن..جواب آزمایش هم سالم بود..

😔😔😔😔عزیزم .متاسف شدم ایشالا  خدا ب زودی بهت  دوباره نی نی بده

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سل فری چیه؟،

یه ازمایش خون که از مادر میگیرن .بر اساس dNAجنین که شناور تو خون مادره ناهنجاریهارو تشخیص میدن.کم کم داره جایگزین روش تهاجمی امینو سنتز تو دنیا میشه

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴
میشه بگید چند؟ واسه منو 1 به 127 زده. جوابتون کی میاد

جوابم اومده . مال مهر ماهه موضوع . برا منم همین حدود بود ۱به ۱۱۸فک کنم