2777
2789

من از همین فردا میخوام کم کم شروع کنم چون بچه کوچیک دارم نمیرسم همشو یجا انجام بدم کل لباس هامونو باید بشورم اتو کنم تا کنم سر جاشون کل پتو ها ساک ها چمدونا فرشا ظرف و ظروفا که تا ۱۵ اسفند همگی تموم بشن شما کی فرشاتون میشورین من میخوام خودم بشورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فرشام دست باف هس نمیشورم و اینکه هر ماه خونه تکونی دارم برا عید کاری ندارم از طرفی ماه رمضون هست کارامو پیش پیش انجام دادم

من خوبم ولی راستش به قول آریانفر "یک جای این خوب بودن میلنگد"

فرشاتونو چه تاریخی میشورید من میخوام اسفند ماه بشورم خشک میشه بنظرتون?

ما هم هوا گرم بشه اسفند میشوریم

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

عه چه خوب من بچه کوچیک دارم نمیزاره خوشبحالت راحتی دیگه

اوه اوه بچه کوچیک همینه دیگه 🤭ولی عیب نداره تنشون سلامت باشه صدای خنده شون تو خونه آرامش بخشه 😍 

شمام دو ماه قبل عید شروع کنی تمومه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
ما هم هوا گرم بشه اسفند میشوریم

فرشای من ازش کثافت میباره بجه م شیرشو که نمیخوره نوک شیشه شیرو میگیره فشار میده رو فرشا بعد چون تازه داره خودش مستقل غذا میخوره فرشا کلا نابود شدن سر همین موضوع خونه هنوز دوستمو پاگشا نکردم😂😂😂