2777
2789

سلام دوستان  جواب عکس رنگی نوشته .پس از تزریق ماده حاجب سرویکس رحم و هردولوله تا ناحیه ی ایسمیک با ماده حاجب نمایان گردیده است.

کناره ها مرتب ومنظم و جسم رحم در قسمت وسطی حفره لگن ودر محل معمول دیده میشود.

اندازه ی رحم طبیعی وتوده فضاگیر در کاویته اندومتر دیده نشد. ایسم نمای عادی دارد.

سرویکس دیلاته است .در کلیشه کنترل علیر غم بکار بردن تدابیر لازم هردولوله تا ناحیه ایسمیک با ماده ی حاجب نمایان گردیده است تصاویر فوق مطرح کننده سالپنژیک می باشد .

در کلیشه تخلیه نکنته اس مشاهده نشد.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نميدونم عكس رنگى از رحم چيه ؟ وبراى چيه ؟ و چطورى ميگيرن ؟ 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
یعنی فک میکنی لوله هام بسته باشه یااااا خداااا بدادم برس

عزیزم نگران نباش.اگه لوله هات بسته باشه احتمال بارداریت زیاده .چون میدونی مشکلت اینه با یه لاپارسکوپی ساده میتونی بارداربشی .نگفتم بسته هست.میگم شاید.چون نوشته تا یه قسمت فقط دیده شد .پس میگم شاید تااون قسمت باز شده با ماده حاجب بقیش بازنشده.اگه نشده باشه فککنم لاپارسکوپی بباید بشی 

عزیزم نگران نباش.اگه لوله هات بسته باشه احتمال بارداریت زیاده .چون میدونی مشکلت اینه با یه لاپارسکوپ ...

خدا خودش به دادم برسه عزیزم نمیدونی هزینه ی عمل لاپاراسکوپی چقدره؟؟