2777
2789

چگونه توبه کنیم؟

مراحل توبه در حدیث امام علی (علیه السلام):

پشیمانی قلبی نسبت به گناه اقرار به زبان و طلب بخشش خدا و عزم جدی برای ترک گناه در آینده و جبران گذشته.

از خدا و اهل بیت کمک بگیرین  و تصمیم جدی داشته باشین برای ترک گناه در آینده و جبران گذشته.

به اهل بیت متوسل بشین و ازشون بخواین برای بخشش شما دعا کنن،

اهل بیت که واسطه فیض خدا، معصوم و مقرب درگاه الهی هستن دعاشون مستجابه

و خدا شما رو میبخشه و شخص توبه کننده محبوب خداست.

کسی که خالصانه توبه میکنه مثل اینه که اصلا گناهی انجام نداده و پاک پاک میشه و دعاهاش مستجابه و محبوب درگاه خداست.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

در ماه رجب همه دعاها مستجاب میشوند.

پیامبر خدا صلی الله علیه و آله: خداوند متعال، در آسمان هفتم، فرشته ای گماشته است که به آن، «داعی» می گویند و چون ماه رجب فرا رسد، آن فرشته، هر شبِ آن ماه را تا صبح، ندا می دهد: «خوشا بر ذاکران، خوشا بر طاعت کنندگان!.

خداوند متعال نیز می فرماید: «من همنشین کسی هستم که با من همنشین باشد و مطیع کسی هستم که اطاعتم کند و آمرزنده کسی هستم که از من آمرزش بخواهد. ماه، ماه من است و بنده، بنده من و رحمت، رحمت من. هر که مرا در این ماه بخوانَد، پاسخش می گویم و هر که از من [چیزی ]بخواهد، عطایش می کنم و هر که از من هدایت جوید، راه نمایش باشم. این ماه را رشته ای بین خودم و بندگانم قرار داده ام. هر کس به این رشته (ریسمان) چنگ زند، به من می رسد».

رابطه عمیق خالق و مخلوق در ماه رجب است که در آن خداوند با قرار دادن فرشته‌ای ویژه در آسمان هفتم، دری از رحمت خویش را به روی بندگان می‌گشاید.

این ماه همچون ریسمانی الهی عمل می‌کند که هر کس به آن چنگ زند، به قرب الهی دست می‌یابد.

خداوند در این ماه با همنشینی، اطاعت، و آمرزش خود، پاسخ مثبت به دعاها، اجابت درخواست‌ها و هدایت جویندگان، رابطه‌ای متقابل با بندگانش برقرار می‌کند و این نشان از اهمیت ویژه ماه رجب و فرصتی استثنایی برای نزدیکی به پروردگار است.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حضرت امام باقر عليه السلام فرمود:

خدای تعالی هر شب جمعه به فرشته ای دستور میدهد كه از اوّل شب تا آخر شب از جانب ربّ اعلی ندا دهد:

آيا بنده مؤمنی هست كه پيش از طلوع فجر مرا برای دنيا و آخرتش بخواند تا من دعای او را مستجاب كنم؟

آيا بنده مؤمنی هست كه پيش از طلوع فجر از گناهش توبه كند تا توبه اش را بپذيرم؟

آيا بنده مؤمنی هست كه من روزی او را تنگ كرده باشم و از من بخواهد پيش از طلوع فجر روزی او را زياد كنم، پس روزی او را وسعت دهم؟

آيا بنده مؤمن بيماری هست كه از من درخواست كند پيش از طلوع فجر او را شفا دهم، تا او را عافيت بخشم؟

آيا بنده مؤمن غمگينِ محبوسی هست كه پيش از طلوع فجر از من بخواهد او را از زندان رهايی بخشم و اندوهش را برطرف كنم، تا دعايش را به اجابت برسانم؟

آيا بنده مؤمن مظلومی هست كه پيش از طلوع فجر از من بخواهد برای دفع ستم ستمكار به خاطر او از ستمكار انتقام گيرم و حقش را به او برگردانم؟

فرشته حق پيوسته تا طلوع فجر اين ندا را سر میدهد.

بحار الأنوار: 86/ 282، باب 2، حديث 27؛ مستدرك الوسائل: 6/ 73، باب 36، حديث 6469.

منبع: شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.