2777
2789
عنوان

سرم طلا بلک بری

1456 بازدید | 7 پست

من یکی از دوستام برای شرکت هایی مثل نفیس فکر کنم کار میکنه ... الان بهم سرم طلا معرفی کرده و میگه خیلی خوبه. من برای چروک پیشونی و جای جوش چاله ای روی گونه ها میخوام . کسی استفاده کرده؟ نتیجه اش خوبه؟ چون کرم گرونیه ... لطفا فروشنده ها پیام ندن فقط کسانی استفاده کردن ممنون

سرم طلا رو نمیدونم عزیزم

ولی حدود ۳ ماه سرم ویتامین سی رو استفاده کردم جای جوش هام خیلی خلی کم شد جوریکه در عرض یکی دو هفته همه میگفتن چیکار کردی،بعد از اون چون خیلیی گرونه تمدیدش نکردم و ویتامین سی بالانس گرفتم یه جرات میتونم بگم اصلا قابل مقابسه با بلک بری نبود،چون ویتامین سی کلاژن سازه و توی سرم جوانساز هم استفاده کردن و یکی دو ماه هم طی مصرفش کلاژن پودریشون رو مصرف کردم یه تعداد که چین و چروک خیلی خیلی ریز به خاطر اخم داشتم همشون از بین رفتن

سرم طلا رو نمیدونم عزیزمولی حدود ۳ ماه سرم ویتامین سی رو استفاده کردم جای جوش هام خیلی خلی کم شد جور ...

اها یعنی بالانس رو گرفتی خوب نبود ... بلک بریه بهتر بود؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سرم طلا بلک بری رو از قبل عید استفاده کردم الان اخرای شیشه هست ، اصلاااا راضی نبودم حدود ۱۳۰۰ هم پول دادم تغییری حس نمیکنم تازه حس میکنم منافذم بازتر شده ، کلا از محصولات نفیس به نسبت قیمت اصلا راضی نبودم ضد افتاب ابرسان ، نرم کننده ضد قرمزی ، لایه بردار همه رو از نفیس حدود ۲۵۰۰ خریدم  ،کاش یه محصول خارجی میگرفتم حداقل اثر داشت 

هیچکس مثل من جای جوش نداشته و‌نداره🤣

دقت کنید از هر آدم ناشی مشاوره نگیرید ممکنه محصولات اشتباه بده بهتون و بدتر بشید،چون من قبلا از یکی مشاوره گرفتم پوستم بدتر شد بعد از یک سال از به خانم دیگه مشاوره اصولی دقیق گرفتم خیلی تسخیصش عالی بود خداروشکر پوستم معجزه شده 

این شمارشه ولی اسمش رو یادم نیست 09109094059