2777
2789
عنوان

این خواب چه معنی داره

244 بازدید | 16 پست

دیروز عصرخواب دیدمذاز زیرزمین خونمون اومدم توو حیاط دیدم پدرومادرم دارن دیوار حیاط و میکنن گفتم چیشده ؟گفتن توو خونه مار پیدا شده(من بشدت از مار میترسم)رفتم توو اتاقمون ک پنجرش رو به حیاطه دیدم دوتامار توو حیاطن پدرمو صدا زدم دوتامار به صورت موازی هم داشتن حرکت میکردن پدرم یکدومشونو با تبر کشت ولی اونیکی رو هرچی زد نمرد طوریکه پدرم خسته شد....از خواب ک پاشدم خداروشکر کردم که خواب بودآخه  از مار خیلی میترسم.................... کسی تعبیرشو میدونه؟؟؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر با اجازتون میشه منم خوابمو بگم ببینم کسی تعبیرش داره.چون دیشب خواب دیدم بدجور ذهنم درگیره

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

صدقه بده همیشه از خوابی ترسیدی برای اب تعریف کن که بره به کسی نگو چون تعبیری که بهت بگن همون.میشهِ.......وحالا تعبیر خواب مار .مار در خواب دشمن هست اگر مار را در خانه ببینید دشمن نسبتی دارد .اگر مار را سبز ببینید دشمن مومن هست اما با شما دشمن هست 

مار دشمن خونگیه،اونی که کشته شد،نابود میشه،من این خوابو یه بار دیدم و تعبیرشم دراومد،حتما صدقه بده،ان شاء الله که خیره

من معجزه را فردی می‌ناممکه می‌شود در آغوششعالم و آدم را از یاد بُرد