2777
2789
عنوان

اگه امتحانام ول کنم

122 بازدید | 9 پست

خالم بندر عباسه حالش خوب نیست از اینجا یه دو روز راهه اونجا هم کسی رو ندارن به نظرتون مدرسه اخراجم نمیکنه وسط امتحانا یکی دو هفته برم؟

قاتل روانی دوقطبی

ن داداش باید امتحانو بدی

مگ شهر هرته

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن داداش باید امتحانو بدیمگ شهر هرته

مدرسه خیلی سخت گیری می کنه منم دیگه از نگرانی دارم به جنون می رسم کنارم حرف می زنی ۲ متر میپرم حواسم پرته تمرکز ندارم همه اش گریه می کنم تب می کنم می ترسم اتفاقی براش بیوفته 

قاتل روانی دوقطبی
مدرسه خیلی سخت گیری می کنه منم دیگه از نگرانی دارم به جنون می رسم کنارم حرف می زنی ۲ متر میپرم حواسم ...

خالت مگ تنهاس؟

عزیزم تو الان اولویت درس و زندگیه خودته

میدونم نگرانی ولی خب

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
آره نمی دونم اون از خودم و درسم مهم تره

امتحاناتو بده 

ی هفته بد برو دیدنش