ینی ۸۰میلیون هزینشه؟ی مبل معمولی با پارچه معمولی جنس متوسط کمتر از ۸۰نیس ی اشغالایی نشون میداد طرف ی ...
آره اصلا دیگه نمیشه سمت بازار مبل و میز رفت ما چهارسال پیش اومدیم تو خونه خودمون همسرم یه هنری به خرج داد مبل و ناهار خوری جنس خیلی خوب گرفت همون موقع نسبت به جنسای دیگه سه چهارتومن هر کدوم اختلاف داشتن اون مپقع بهمون فشار اومد الان میفهمم کار درستی بوده دیگه جنسا به درد نمیخورن بخورنم خیلی گرونن
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
اسکلت خوبی داره خوشکله قیافش رو دوست دارم. اگه مثلا با ده تعمیر کنن حتما میدم تعمیر
اونا با ده هم میتونن تعمیر کنن ولی از متریال خوب استفاده نمیکنن
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم