سلام دوستان میخوام تجربه بعد واکسن چهار ماهگی بچم روبزارم .ساعت ده صبح زدم به دوتا پا زدن بایک قطره خوراکی .دردش نسبت به دوماهگیش بیشتر بود اون موقع زیاد اذیت نشد .هر چهار ساعت قطره پاراکید دادم ساعت چهار تب کرد وپاش درد میکرد .ساعت یازده شب تب شدید شد با آب ویک دستمال روی پیشونیش تا صبح خیس میکردم هر پنج دقیقه بیدار بود وناله میکرد شب افتضاحی بود ساعت هشت صبح تبش یکم اومد پایین ساعت ده کمتر شد ولی پادرد زیاد شد طوری که نمیشد بهش دست بزنی ساعت چهار و پنج عصر کلا دردش کمتر شد وخوابش هم بهتر شد شب نیم ساعت هم نتونست بخوابه .روز اول و دوم هر چهار ساعت قطره پاکید دادم روزسوم هرشش ساعت ودیگه قطعش باید بکنیم ضرر داره و اینکه قبل واکسن اسهال بود یک هفته درگیر بودم روزی۱۴بار ولی بعد واکسن شد روزی۵بار وهی کمتر شد روزی۳بار .وتازه فهمیدم لثه خاش ورم کرده وسفید شده دندون ...
من دخترام نارس دنیا اومدن برای واکسن چهارماهگی فقط شب اول تب کردن بعدش دیگه تب نداشتن که قطره بهشون بدم درد پاشونم دوروز اول بود بعدش نداشتن احتمالا بچه شما درگیر بیماری بوده وخیلی بدنش ضعف داشته واکسن براش سنگین شده به من میگفتن واکسن شش ماهگی ومخصوصا هجده ماهگی وحشتناک اذیت میکنه بچه رو اما یه ذره هم اذیت نشدن فقط واکسن ۴ ماهگی کمی اذیت کرد