بخدا بدون ترافیک یک ساعت و نیم راهه از خونمون چهار روز تو این هفته هرجوری بود رفتم سرزدم منم شوهرم تازه هشت شب میاد خونه بدبخت وقت استراحت خب باید داشته باشه الانم باز بزور میگن پنج شنبه بیا میخای بمونی خونه چیکار از دستشون خستمممم راهکار لطفا
(چون خواهرم تاژه شوهرشو از دست داده نمیخام دعوا کنم)
بگو شما بیاید .بگو من هفته ای یه بار میتونم بیام.منم خونه و زندگی و نظمی دارم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من هرشب شوهرم ساعت ۷ میاد خونه از کار درجا نمیاد بالا میرم سوار میشم میریم خونه مامانم یا غذا رو میبرم اونجا یا خودشون درست میکنن شوهرمم همونجا استراحت میکنه یکم منم حوصلم سر نمیره اون خوابه یه روز نرم نوبت نوبتی بابام و مامانم و همه میگن نیومدی
اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه