2777
2789

سلام

چندروز پیش از مدرسه دخترم بهم زنگ زدن

بهم گفتن نمره ریاضیش شده ۱۲ و سال بعدی ثبت نامش نمی‌کنیم

من با خودم گفتم اینا حتما تهدیده مگه میشه ثبت نام نکنن 

نشستم با دخترم حرف زدم و اینا

گفت دیگه تکرار نمیشه و ببخشید و از این جور حرفا

دخترم توی ریاضی و عربی ضعیفه ولی بقیه درساش خوبه

کلاس هفتم هست

حالا امروز معاونشون به دخترم گفته که سال بعدی نمیتونیم ثبت نامت کنیم چون نمرت پایینه

خواستم بدونم اینا همش تهدیده برای اینکه دخترم بیشتر درس بخونه یا واقعا سال بعدی ثبت نامش نمیکنن؟؟

اینم بگم مدرسش غیردولتیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم 

ولی برا چی هی چه رو تهدید میکنن .بدرک ثبت نام نکنن 

من جای دخترت باشم میگم اوکی نکن

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

من نمیدونم ولی برا چی هی چه رو تهدید میکنن .بدرک ثبت نام نکنن من جای دخترت باشم میگم اوکی نکن

بخاطر دوستاش ناراحته 

توی مدرسه کلی دوست پیدا کرده و نمیخواد از پیششون بره

از نظر دبیر ، دو سه تا از معلماش خوب نیستن به گفته حودش

بخاطر دوستاش ناراحته توی مدرسه کلی دوست پیدا کرده و نمیخواد از پیششون برهاز نظر دبیر ، دو سه تا از م ...

دوست همه جا هس

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..