فک نکنم به راحتی انجام بدنولی هرررررگزاین کارونکن ازلحاظ شرعیم درست نیستمادرشوهرم15سال پیش انجام داد ...
دقیقا درسته.برای خانمها عوارض داره به خاطر همین میگن آقایون ببندن که هم برای مردا خیلی راحته هم هیچ عوارضی نداره.هر وقت هم خواستن میتونن خیلی راحت دوباره باز کنن
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
بگو همسرت ببنده واس خانوما سخته.منم سه تا دارم بچه.باید سنت بالای ۳۵ باشه فک کنم.ولی اگه پول بدی هم ...
برا خودم مشکل پیش نمیاد اخه یکی میگفت بستم همش خونریزی داشتم نمیدونم چیکار کنم با دستگاه و کاندوم هم ک میگن امکان خطا هس ب شوهرمم میگم بره واکتوزمی هعی عقب میندازه
دقیقا درسته.برای خانمها عوارض داره به خاطر همین میگن آقایون ببندن که هم برای مردا خیلی راحته هم هیچ ...
نه خیلیاپشیمون شدن ودیگه بعدعمل آقاهم باردارنشدن
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
تو نی نی سایت زدم چن نفرنوشته بودن با کاندوم باردار شدن اخه چجوری ؟!!!!
احتماسوراخ شده یادراومده یادیراستفاده کردن