2777
2789
عنوان

بیاین از خوبیای شوهرامون بگیم😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 137 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خدا رو شکر خوبی زیاد داره الهی شکر همیشه خدا رو شکر میکنم ک مردی پیدا شد ک هم دوستم داشته باشه هم دوستش داشته باشم الهی شکرت شکرت شکرت خدایا😊

حمد وستایش خدا بر هر نعمتى؛ و هر خوبى را از خدا می‌خواهم و از هر بدى، به خدا پناه می‌برم و از هر گناهى، از خدا آمرزش می‌طلبم🙏🏼❤💫🌕 خدایا سپاسگزارم بابت همه چیز...🙏🏼😊🌹😘

همسري منم خييييييلي مهربون و با محبت 

احساساتش ابراز ميكنه 

خيلي بهم اهميت ميده و نظر من واسش مهم 

هررررر چي بخوام واسم ميخره 

من با تلاشم زندگي ميسازم كه همه تو حسرتش ميمونن 

شوهر من خیلی مهربونه خیلی دل رحمه اصلا کینه ای نیس خیلی اجتماعیه اهل کاره و بیکاری سیستمش رو بهم میزنه با معرفته ....خوبی زیاد داره 

ولی چندتا اخلاق بد هم داره که میخوام بزنم نصفش کنم😠😠😤😤😤

نام ببرید💜

مهربون،خوش اخلاق،اهل کار،خانواده دوست،خوش برخورد،خیلی باادب،باغیرت،شدیدا رو من حساسه ،همیشه پشت و پناهمه ،سرسنگین و چشم پاک.و........

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...

شوهر من جدا از کاری بودن و به فکر بودن و عاشق بودنش خوبی خیلی زیاد داره

هر ساعت از شبانه روز بیدارش کنم با لبخند نگاهم میکنه

بدون نظر من یه چوب کبریت برا خونه نمیخره

هر چی بهش بگم یکباره لازم به تکرار نیست

خیلی مرتب و منظمه

بریز به پاش نداره اصلا

فوق العاده صبوره در برابر حرکات و حرفهای من

خلاصه هر چی بگم کم گفتم

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری