2777
2789
عنوان

جن و روح

3058 بازدید | 40 پست

بینم کسی تجربه داره دیده باشه یا اصلا اتقاد دارید به اینطور چیزا .من به روح اتقاد دارم چون دیدم وقتی کوچیک بودم تو یه خونه قدیمی زندگی میکردیم که سابخونه قبلی زنش رو اونجا کشته بود من همیشه میدیمش توی خونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میشه بگید چه ربطی به فیلم دیدن داشت گلم

تو تمام فیلمای خارجی همینه تو یه خونه قدیمی یه روح سرگردان هست ک یکی میبینه باهمین موضوعی ک گفتی

روح فقط در عالم خواب دیده میشه نه تو واقعیت اما جن میشه 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
تو تمام فیلمای خارجی همینه تو یه خونه قدیمی یه روح سرگردان هست ک یکی میبینه باهمین موضوعی ک گفتی رو ...

واااا گلم میگم دیدم تازه من اون موقه۷سالم بود بچه ۷ساله مگه فیلم ترسناک نگاه میکنه تازه مادرم زنداداشم چند بار صداش رو شنیده بودن از خودم که در نمیارم

منم ب جن خیلی اعتقاد دارم.من تو یه کتابی خوندم ک نوشته بود اگه یه نفر ب عمد یه نفر دیگه رو اذیت کنه و طرف نتونه از خودش دفاع کنه جنها میرن از اون طرف انتقام میگیرن و اذیتش میکنن. یه زنه خیلی منو اذیت میکرد تهمت میزد آبرومو میبرد همه جا خلاصه ک خیلی اذیت شدم.منم نمیتونستم از خودم دفاع کنم و جوابشو بدم همیشه هم گریه میکردم بابت حرفاش.یه روز شنیدم ک تو خونشون اینو اذیت میکنن موهاشو میکشن نیشگونش میگیرن شبا نمیذارن بخوابه خیلی اذیتش کردن حتی تا لب مرگ هم رفت بعدش شوهرش براش دعا گرفت خوب شد اونجا بود ک اعتقاد پیدا کردم ک واقعا انتقام میگیرن