2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بیماری مگه عزیزم

مثلا الان باردار شدم و تو آزمایشات اولیه بارداری دکتر گفت دفع پروتئین از کلیه داری و بعد گفت ربطی به بارداری نداره و از قبل بوده و نمی دونستی و اسمش سندروم نفروتیک هست منم خیلی ترسیدم همش تو نت مطالب خوندم بدتر شدم 

من یبار یه سخنرانی از مردی دیدم که نه دست داشت نه پا تحصیل کرده بود سخنران شده بود! می‌گفت بهم میگن چطور دووم میاری چنین زندگی رو منم میگم آدم دیدم از هشت سالگی فروخته شده برای کارای جنسی دو بار بچه مرده بدنیا آورده ایدز گرفته باز امید به زندگی داره! من لااقل فقط دست و پا ندارم بدنم سالمه 

ای من گریه کردم دیدم سخنرانیشو حالم از خودم بهم خورد 

مثلا الان باردار شدم و تو آزمایشات اولیه بارداری دکتر گفت دفع پروتئین از کلیه داری و بعد گفت ربطی به ...

به مطالب اینترنت زیاد توجه نکن منم مثل شمام..یهرچیزیم که میشه فکر میکنم وااای دور از جون الان دیگه میمیرم کلا ذهنم درگیرش میشه تو اینترنتم که بخونم  بیشتر بهم میریزم ...  کلا سعی کن زیاد بهش فکر نکنی 

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️

استارتر همسر من یه زمانی سرطان خون داشت.شش سال گذشته همش میگه من سرطان داشتم الام که ندارم در این حد روحیش عالیه پس دور از جون یه همچین بیماری داشتی چه میکردی!!!!!