2777
2789
عنوان

خوشبختی چیست

68 بازدید | 7 پست

خوشبختی یکی از مهم ترین آرزوهای هر انسانی است و مفهومی عمیق و چند بعدی دارد این حالت درونی نه تنها به معنای داشتن امکانات و ثروت نیست بلکه به احساس رضایت و آرامش درونی بستگی دارد. خوشبختی در ارتباطات سالم تجربیات مثبت و پذیرش خود و دیگران نهفته است.

هر فرد می تواند با تمرکز بر لحظات خوب زندگی قدردانی از چیزهای کوچک و تلاش برای رسیدن به اهدافش حس خوشبختی را در زندگی اش پرورش دهد. در این مسیر مهم ترین نکته این است که خوشبختی یک سفر است نه یک مقصد نهایی

#آگاهی

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

@اوپرا  

سلام ترنج خانم واقعا این تاپیک آخریتون چقد جالب بود

من خودم کلا روم نمیشه به کسی بگم اینجا عضوم کلا رازه

همیشه برام سؤال بود چرا راجب این سایت حرفای خوبی نیست کلا بدمعروفه شما گفتین تازه فهمیدم

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

@اوپرا  

سلام خانوم ترنج امیدوارم حالتون عالی باشه🌹💚

از اونجا که از نظرم اطلاعات عمومی و مطالعاتتون بالا بود و فک میکنم روشن فکرین و بنیاد فکری خوبی دارین میخواستم در مورد قانون جذب ازتون سوال کنم که جواب بدین حتما اگه میشه

اعتقاد خودتونو با توجه به مطالعاتتون میخواستم بدونم

اگه تاپیک بزنین و اونجا بگین خیلی خوب میشه اگرم تعطیل ممکنه شه اینجا بگین هرنظر و اطلاعاتی دارین

تشکر🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@اوپرا سلام خانوم ترنج امیدوارم حالتون عالی باشه🌹💚از اونجا که از نظرم اطلاعات عمومی و مطالعاتتون ...

سلام بروی چشمم

در مورد خوشبختی یه تاپیک دارم با کاربری خربوریدان

به اسم ادرس خوشبختی من

اونو مطالعه کنید نظرات خوبی خواهید دید

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

سلام بروی چشممدر مورد خوشبختی یه تاپیک دارم با کاربری خربوریدانبه اسم ادرس خوشبختی مناونو مطالعه کنی ...

چشمتون بی بلا❤️

نه نه خوشبختی منظورم نبود

قانون جذب منظورمه که اینجا بعضیا میگن تجربه شده براشون بعضی میگن خرافاته

چشمتون بی بلا❤️نه نه خوشبختی منظورم نبودقانون جذب منظورمه که اینجا بعضیا میگن تجربه شده براشون بعضی ...

ابدا اعتقاد خاص ندارم

معتقدم دنبال هر چی اگاهانه بری بهش میرسی و مسیر زندگی ات بر اساس خواسته و تلاش خودت ساخته میشه

حالا اگر طبق قانون جذب هست فبها

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

ابدا اعتقاد خاص ندارممعتقدم دنبال هر چی اگاهانه بری بهش میرسی و مسیر زندگی ات بر اساس خواسته و تلاش ...

جمله اخرتون اگر طبق قانون جذب هست چی؟