لطفا سوال نکنید خیلی طولانی میشه راحت نمیشه خوند همینجوری بمونه بعدا هم مطالب جدید اضافه کنم
کسی اگه سوال داشت درخواست دوستی بده پیوی حتما جواب میدم فقط ممکنه دیرتر
❤❤
یه خوبی هایی داره ولی یه دردسرهایی هم داره که ما بعدا متوجه شدیم راجبش مطالعه کنید فردا نگید فلان کاربر باعث شد
من به خاطر این به خودم رسیدم که سعی کردم برای خودم ارزش بذارم ، اعتماد به نفسم بالا بره و رابطه ام با همسرم بهتر بشه و اعتقاد دارم آدم تلاش کنه در هر زمینه ای خوب باشه و بهتر بشه در هر سنی و اینکه همسرم هم باعث شد خودش قبلا گفت دوست دارم به خودت برسی بهتر بشی منم با تمام وجود تلاش کردم کلا تغییر کردم
دیگه انقدر به خودم رسیدم که تبدیل به عادت شده برام مخصوصا کنترل کردن استرس که مهم ترین عامل زیبایی و شادابی هست که من بیشتر به خاطر سلامتیم کنترل می کنم که دیگه عادت کردم
❤
به نظرم قبلا خوب نبودم الان خوبم ؛ کلا تغییر کردم فهمیدم زمینه ی خوبی داشتم فقط نیاز به رسیدگی داشتم
الان تو هر موردی خوبم
آرایش دائم طبیعی دارم خیلی ملایم هست فیبروز ابرو ، تاتو خط چشم بالا و پایین و شیدینگ لب رنگ گلبهی انجام دادم فقط گاهی یکم آرایش می کنم با لوازم آرایش گیاهی
اینم هست که هرچی روحیه ام بهتر باشه قطعا شدت زیبایی و شادابیم بیشتره و هرچی روحیه ام بدتر باشه شدت زیبایی و شادابیم کمتره ، طبیعیه همه همینن
به نظرم کسی خوشگله که یه زیبایی هایی داره مثلا چشم درشت یا حالت خوب یا بینی خوش فرم و ... جزئی مشخصه زیبایی داره شاید یه عیب هایی هم داره ولی به چهره اش میاد و افتضاح نیس
جراحی هم به شرطی که طبیعی باشه
❤
وقتی به خودم نمی رسیدم معمولی بودم حتی گاهی زشت 😂
بقیه هم میگفتن😕😂
درصد کمی میگفتن خوشگلی ولی به نظرم خوشگل نبودم
دردسرهامم خیلی کمتر بود البته اونم یه خوبی ها و یه بدی هایی داشت
اصلا چهره ام که تغییر کرد اطرافیانمو خیلی بیشتر شناختم 🤦🏻♀️
❤
خودم خودمو بدون جراحی گاهی رایگان و گاهی با هزینه کم کوبیدم از نو ساختم نهایت ده میلیون خرج کردم
خودمم برام عجیبه انقدر تغییر
کلا راجب موضوعات دیگه هم خیلی فرق کردم
عکس هاو فیلم های داغون قبلی رو همه رو از بین بردم 🤣
چهره ام طبیعیه شبیه عملی ها نیستم ولی اگه با قبل مقایسه کنید شاید کسی فکر کنه جراحی کردم ولی هیچ جراحی نداشتم اگه به حرفام عمل کنید می بینید که واقعا تاثیر خوبی داره البته درصد تغییرتون بستگی به زمینه ی صورتتون و اینکه تا چه حد تلاش کنید هم داره
اگه حس می کنید زمینه ی چهرتون خوب نیس بازم تلاش کنید قطعا بهتر میشید قسمتی از صورتتون اگه بدون جراحی خوب نمیشه جراحی طبیعی انجام بدید