2777
2789
عنوان

9 تجربیاتم راجب زیبایی و شادابی بدون جراحی

| مشاهده متن کامل بحث + 1875 بازدید | 40 پست

خوب بودن حرکات چهره 👇🏻

فرم لب : لب رو تو یا بیرون نمی دم کاملا عادی 🤗

موقع صحبت کردن ، غذا خوردن ، خنده و گریه صورتمون رو حرکت میدیم اگه درست باشه تاثیر خوبی روی چهره داره وگرنه باعث چروک و بدفرم شدن اعضای صورت و چهره میشه

من اینارو رعایت می کنم  👇🏻

فرم ابرو :  ابروهام رو خیلی بالا و پایین نمیدم کاملا عادی مثل همیشه کمی بالا باشه  ❤

فرم چشم ها : چشم هام رو خیلی جمع نمی کنم ، کمی جمع می کنم ❤❤

فرم بینی :  بینیم رو به سمت بالا جمع نمی کنم و سوراخ های بینی رو باد نمی کنم ❤❤❤

فرم دهان : لب بالا رو خیلی بالا یا لب پایین رو خیلی پایین نمیدم و دهانم رو خیلی باز نمی کنم جوری که دندون هام ، لثه ها و دهانم کامل مشخص نشه ❤❤❤❤

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید ❤

روغن خراطین زالو 👇🏻

* قبلش دو تا پست قبلیم رو بخونید *

من برای برجستگی گونه ، لپ و رفع خط خنده ، برجستگی چانه ، پرکردن ریشه بینی (درحد نیم سانت) برای رفع قوز ، برجستگی لب ها و رفع تیرگی لب ها ، رفع گودی چشم و تیرگی و چروک زیر چشم مصرف کردم

نحوه مصرف 👇🏻

اول دست و صورتمو می شستم بعد با دستم دورانی صورتمو کمی ماساژ می دادم گاهی نه ؛ بعد روغن می زدم اگه قسمت های اضافه روغن می ریخت پاک می کردم

بعد آروم ۵ دقیقه یا کمتر با انگشت صورتمو ماساژ می دادم و آخر سر قسمت هایی که روغن اضافه بود پاک می کردم بعد دوساعت می شستم یه وقتایی هم دیرتر یا زودتر

نکات مصرف 👇🏻

پست بعدی (حتما قبل مصرف بخونید)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادامه ی پست قبلی ...

۱ . نشانه های اصل بودن رو گوگل سرچ کنید ، من از سایت با سلام غرفه بازارچه الوند خریدم قهوه ای تیره بود ، لِرد خراطین ته نشین شده بود ، غلیظ بود تو دستم که کمی روغن می ریختم قهوه ای روشن بود بوش بد بود ولی می زدم فوری بوش می رفت

بعدا از عطاری شهرکمون هم روغن خراطین زالو گرفتم

کِرمِ خراطین و زالو خشک هم میتونید بخرید (سایت با سلام موجوده) می تونید خودتون روغن درست کنید راجب نحوه درست کردن روغن گوگل سرچ کنید

کِرِمِ خراطین زالو هم هست سایت با سلام من استفاده نکردم

۲. بوی بدی داره ولی می زنی فورا بوش میره میشه داخل بینی پنبه بذاری یا هل و دارچین اضافه کنی

۳ . جلوی آفتاب نباید گذاشت خاصیتشو از دست میده

۴. باعث پاک شدن تاتو خط چشم و شیدینگ لبم هم نشد

۵ . ممکنه باعث جوش زدن بشه بهتره بعد شستن ماسک طبع خنک گذاشت و سرچ کرد راجب پیشگیری و درمان جوش چون علت دیگه هم داره حتی بعد مصرف روغن هم ممکنه دلیل دیگه داشته باشه ولی جوش بالاخره درمان داره عوضش روغن خراطین زالو خاصیت برجستگی داره

۶ . تاثیرش دائم هست مدت ها روغن نزدم همون بود

گاهی ممکنه به دلایلی بعضی از اجزاء تغییر کنه اون شرایط رفع بشه درست میشه

ادامه پست بعدی 👇🏻

ادامه ی پست قبلی ...

۷ . برای رفع تیرگی و چروک هم خوبه ولی فقط برای این مشکل نباید زد چون برجسته هم می کنه روغن دیگه باید زد مثلا روغن نارگیل و...

۸ . ذره ذره میلیمیتری پر میشه خیلی طول میکشه بستگی داره رو بعضیا زودتر جواب میده سه ماه هرروز زدم گاهی روزی دوبار ، یه وقت هایی شرایطش نبود چندروز نمی زدم اگه دیدم لازمه بعدها بازم زدم چنددوره تا وقتی که اونی که می خوام بشه

۹. انگشتم رو هم فورا می شستم حتماکمی برجسته کنه ولی تابلو نیست من چیزی متوجه نشدم بد نشده

۱۰ . باید آروم ماساژ داد که خون جریان پیدا کنه مخصوصا زیر چشم که حساسه حتما باید خیلی آروم ماساژ داد که گود نشه ، زیرچشمم کم می زدم تو چشمم نره یه وقتم می رفت سوزش داشت پاک می کردم چیزی نشد

*برای بدن هم می تونید استفاده کنید *

پرپشتی و درمان ریزش موهام 👇🏻

من موهام تارهاش نازک بود و ریزش زیاد داشت آزمایش دادم هورمون مردانه ام بالا بود به تجویز دکتر ۶ ماه استروژن و دوفاستون مصرف کردم بهترشد

۴ سال بعد خودم دوباره ۶ ماه استروژن و دوفامِد مصرف کردم دیگه تارهاش کاملا ضخیم شد

( استروژن رو ۲۵ روز مصرف می کردم بعد ۵ روز دوباره قرص بعدی ، دوفامِد هم از روز ۱۱ قاعدگی تا ۲۵ قاعدگی روزی ۲ تا مصرف کردم)

فکرکنم ریزشش به خاطر استرس بود

استرسم رو هم کنترل کردم ، تاپیک سومم رو بخونید

زیبایی پوست 👇🏻

کنترل کردن استرس و تغذیه سالم مهمه

چند تا از خال هام که درشت بود مشخص بود رفتم مطب برداشتم

ماسک سفیده تخم مرغ گاهی زدم برای لک ، چروک ، بستن منافذ ، روشن شدن ، سفت شدن و لیفت شدن پوست خوبه

به دور چشمم هم می زنم یه ربع بعد می شورم

میذارم فریزر یخ زده می زنم به پوستم ، مثل یخ نیس که صورتت یخ بزنه قرمز بشه

سرماش هم برای پوست خوبه

خوب شدن اندام 👇🏻

اول استرسمو کنترل کردم پُر شدم

بعضیا میگن توپری بعضیا میگن متوسطی خلاصه خوبم مثل قبل لاغر نیستم چاق یا همون تپل هم نبودم هیچوقت

کارهای خونه و خرید انجام میدم اون هم یه نوع ورزشه ،  گاهی رقص و ورزش می کنم تو خونه روی فرم اندام تاثیرداره و همینطور چهره

غذا سعی کردم اکثرا کم بخورم یا گاهی غذا نخورم به جاش میوه و .. البته گاهی نتونستم زیاد غذا خوردم

گاهی ورزش شکم انجام دادم خیلی آسونه ، رومبل می شینم خم و راست میشم شکم منقبض میشه چربیش آب میشه

روزی نیم ساعت کافیه البته باید غذات هم کم باشه ، پیاده روی و رقص هم باشه بهتره اونم بی تاثیر نیست

داروی گیاهی یا شیمیایی برای کاهش اشتها هم خوبه گوگل سرچ کنی تحقیق کنی بهتون توصیه نمی کنم قبلش با پزشک مشورت کنید

باقیشو گوگل و نی نی سایت سرچ کنید راهکار هست برای کاهش و افزایش وزن

خوب راه رفتن و رقصیدن 👇🏻

ورزش رفع قوز گوگل سرچ کردم کلیپ دیدم بعضیاشو انجام دادم تاثیر داشت زود

راه رفتن هم سعی کردم همه چی نرمال باشه تو همه چی حد متوسط رو در نظر بگیرم سرچ کنی گوگل هم راجب خوب راه رفتن کلیپ هست کمک می کنه کلیپ هم دیدم و تمرین کردم

برای رقص کلیپ های خوب دیدم و از خودم فیلم گرفتم اینجوری دیدم چطور می رقصم بهتر عیب هامو رفع کردم

بهترشدن تیپ 👇🏻

گوگل و نی نی سایت سرچ کردم ، سایت با سلام ، اینستا و.. از کسایی که سلیقه ی خوب و به روزی دارن ایده گرفتم (البته نه اینکه تقلیدکنم برم لباس شبیه خانواده بخرم نه اینکار اشتباهه اگه هم به فرض که خوشم بیاد سعی می کنم  نخرم بخوام بعدا از اونا هم بهترشو میخرم )

سعی کردم از قبل خوب فکر کنم و زمان بذارم برای خرید لباس ؛ گاهی از همسرم نظر گرفتم چون سلیقه اش خوبه

لباسایی که متوجه شدم برام خوب نیس رو دور انداختم یا دادم به کسی که مطمئنم می گیره و دلخور نمیشه

دیدم گاهی همسرم و بقیه تعریف کردن و بعضیا هم یه جوری که خوششون میاد به تیپم نگاه می کردن

خوب صحبت کردن 👇🏻

حواسم به حرکات دهانم و لحنم بود که با لهجه صحبت نکنم تمرین کردم ، سرچ کنی گوگل هم کلی راهکار هست

راجب صدام تو ویس ها متوجه شدم سعی کردم لحنمو کمی تغییر بدم صدام بهتر بشه البته نه جوری که انگار داری ادا درمیاری کاملا عادی ، اینم راجبش گوگل سرچ کنی هم راهکار هست

البته اینکه بدونی چی بگی با سیاست صحبت کنی هم خیلی مهمه گوگل و نی نی سایت خیلی مطالعه کردم و کلیپ دیدم تاثیر داشت

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤راهکارش هم اینه 👇🏻👇🏻👇🏻قبلا همسرم زیاد وقت نداشت می گفت خریدها رو تو بیشتر انجا ...

ویرایش می کنم 👇🏻

البته گاهی از جوون هایی که نگاه و رفتار سنگین دارن هم خرید می کنم 

با همسرم هم گاهی میریم خرید لباس برام بعضی جاهایی که ، بعضیا نگاه و رفتار سنگین دارن  

بعضی جاها میرم نگاه و رفتار سنگین دارن راحتم 

همه که مثل هم نمیشن ❤❤❤

ولی درکل به خاطر چهره ام هرجایی نمی تونم برم 💔💔💔

❤❤❤❤

تغییر مدل موهام 👇🏻موهامو چتری پرده ای کوتاه زدم از گوگل عکس دیدم یاد گرفتم خودم کوتاه کردم خوب شد ...

ویرایش می کنم 👇🏻

به نظرم احتمالا به خاطر ضخیم شدن تارهای موهام ، موهام حالت گرفت ❤  

اینم هست که بعضیا نخ میدن یه لحظه انگار وسوسه میشن بعد دفعه ی بعدی دیگه عوض میشن یا نخ نمیدن یا خودشون فاصله می گیرن ازم ، خداروشکر به راه راست هدایت میشن امیدوارم اگه هم مشکلی دارن از راه منطقی حل بشه