2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست دارم وقتی هفت سین میچینم خونه بوی نرم کننده بده . ولی پارسال که همه کارامو گذاشته بودم دقیقه ...

منم همیشه دقیقه 90میکردم همش خسته بودم و نمریسیدم به کارام دم روزای عیدمامانمم کمکم بود الان مامانم پادردداره ومچ دستش دردمیکنه نمیزارم بیاد هرچی میگه وسایلم زیاده دیگ مجبورم زود شروع کنم ک راحت ترباشم 

زندگی خیلی قشنگه فقط کافیه قشنگیاشو ببینیم دوستای گلم😍

منم دقیقا بخاطرهمین ازالان شروع کردم

من اسفند بچم بدنیا میاد. الان خونم وضعیتش بد نیست. کشوها و لباس هارو مرتب کردم. اتاق بچه رم که دارم درست میکنم میچینم. چیزهایی اساسی که مونده پرده ها و فرش و پتوهامون. نمیدونم چه کنم. از نظر مالی هم تو فشارم نمیتونم بدم همرو خشکشویی. باید بدم شوهرم بشوره

من اسفند بچم بدنیا میاد. الان خونم وضعیتش بد نیست. کشوها و لباس هارو مرتب کردم. اتاق بچه رم که دارم ...

بده به شوهرت دیگ مجبوری اگ تونستی فرشارو بدی قالیشویی ک راحت تری اگ نه شوهرت باید کمک کنه ماهه اخرته خیلی ازخودت کارنکشیا مراقبت کن خواهر خدای نکرده وپشیمونی نزاری رودستتون ایشالله سالم دنیابیاد💙😍

بده به شوهرت دیگ مجبوری اگ تونستی فرشارو بدی قالیشویی ک راحت تری اگ نه شوهرت باید کمک کنه ماهه اخرته ...

نه بابا خودم اصن نمیتونم. همین کارهای روزمره رو میکنم کمرم میترکه. احتمالا فرش و پرده پذیرایی و بدم بیرون. پرده اتاق و آشپزخونه و پتوهارم بدم شوهرم

نه بابا خودم اصن نمیتونم. همین کارهای روزمره رو میکنم کمرم میترکه. احتمالا فرش و پرده پذیرایی و بدم ...

اره اینطوری خوبه

من اسفند بچم بدنیا میاد. الان خونم وضعیتش بد نیست. کشوها و لباس هارو مرتب کردم. اتاق بچه رم که دارم ...

ای ننه . عزیزم منو یاد ۴ سال پیش انداختی منم بچم اسفند ب دنیا اومد ابجیم هی زنگ میزد خونه تکونی نکنیه من میگفتم ن در صورتی ک زیر فرش بودم زیر بوفه بودم زیر مبل خخخخ

ولی اشتباه کردم خدای نکرده تو کار منو تکرار نکنی . هر چند خدارو شکر من و بچم چیزی مون نشد ولی خب خطر داره دیگه. من شهر غریب بودم کسی نبود کمکم. هر چند خواهرم بیچاره برا سیسمونیم ک اومد پتوهامو شست.

الهی ک تو دلی خوشگلت سالم سلامت ب دنیا بیا و خودتم بسلامتی فارق شی دیگه از بارداری😍و برسی ب امر بچه داری  😂

ای ننه . عزیزم منو یاد ۴ سال پیش انداختی منم بچم اسفند ب دنیا اومد ابجیم هی زنگ میزد خونه تکونی نکنی ...

وای صبح پیامتو دیدم چقدر خندیدم از دستت 😂😂😂من خواهرم و مامانم اینا بغل گوشمن ولی کمک نمیکنن. فقط نهایت برم خونشون شب. بهم ناهار فردا و میدن 😂