2777
2789
عنوان

پیشنهاد شغل دوم

188 بازدید | 4 پست

سلام 

عزیزان برای شغل دوم با سرمایه حدود ۱ تومان چه پیشنهادی دارید؟ 

میخوام یکی دیگه کار کنه نه خودم، در واقع شغلی که خیلی مهارت نخواد تحصیلاتش هم دیپلمه. خودم بخاطر تحصیلات و شغلم نمیتونم مستقیم درگیر باشم نهایتش بتونم نظارت کنم. ممنون میشم اگه تجربه ای دارید به اشتراک بذارین.

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

یک میلیارد تومن؟

بله

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

یک میلیاردو میخای بدی دست ی دیپلمه کار کنه؟  خونه من وسط بازاره همه کاسبا ک خیلی کسل هستن و راکد 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یک میلیاردو میخای بدی دست ی دیپلمه کار کنه؟ خونه من وسط بازاره همه کاسبا ک خیلی کسل هستن و راکد

از نزدیکان و مطمئنه، خودمم حواسم بهش هست، بله متاسفانه اوضاع کسب و کار خوب نیست.