2777
2789
عنوان

خانمای توپر بیاین تو عروسیا چی میپوشین

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 39 پست
منم میخوام یه همچین چیزی بپوشم یا کت شلوارولی مامانم میگه چون هنوز عقدی و فلان تو اون مراسم به لباسی ...

مامانت راست میگه اغلب این سبک لباس پوشیدن و خیلیا برا عروسی خوب نمیدونن

من دیدم خیلیا رو این نامگذاری زوم میکنن که چی پوشیده و اینا

یه چیز دیگه انتخاب کن به فرم بدنت بیاد

مثلا پفی اینا نخور

سعی کن پوشیده هم باشه یعنی از  بالاتنه زیاد باز نباشه 

اون موقع قشنگ دیده میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباست بلند باشه و از کمر به پایین کلوش

قسمت بالاتنه زیاد پف نداشته باشه 

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

اسی میشه منم عکس بذارم عروسی فامیل دوره و مختلط میخوام پوشیده باشه فقط موهام بازه این سبکی خوبه بدوزم؟

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

عزیزم لباستون منایب اندامتون دوخته بشه براتون هرمدلی میاد . برعکس بقیه من اصلا بلوز شلوارو برای عروسی اصلا مناسب نمیبینم . ب ی خیاط کاربلد بگید بهتون نشون میدع ک چه لباسی بهتون میاد . لباس چین دار ادمو چاقتر نشون میده ولی لباس اندامی نه

اسی میشه منم عکس بذارم عروسی فامیل دوره و مختلط میخوام پوشیده باشه فقط موهام بازه این سبکی خوبه بدوز ...

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

مامانت راست میگه اغلب این سبک لباس پوشیدن و خیلیا برا عروسی خوب نمیدوننمن دیدم خیلیا رو این نامگذاری ...

😍😍❤️❤️

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

اسی میشه منم عکس بذارم عروسی فامیل دوره و مختلط میخوام پوشیده باشه فقط موهام بازه این سبکی خوبه بدوز ...

بزار عزیزم

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓