2777
2789

یه عروسی دعوتم  از فامیل همسرم

خیلیی واسم مهمه لباس خوب بپوشم

میخوام یه پارچه بخرم مدل بدم خیاط واسم بدوزه ولی موندم چه مدلی الان مده و شیکه یاچه رنگی

میشه بگیننن

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

رفتم بازار گشتم اصلا لباس قشنگ نبود

همشون قدیمی یا جنسشون اشغال و قیمت ها نجومی

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من توپرم ولی چون قدم کوتاهه عروسکی میپوشم

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

چقد منی ب منم بکو 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
من بیشتر لباس مجلسی مدل اندامی میپوشم یا دامن کلوش

عزیزم عکس یامدل لباس دارین بفرستین؟

ندوز بالا میفته و خوبم نمیشه مزون دوز برو شیک زیاده همون قیمت لباس که بدوزی هست

اخه یه لباس درست حسابی تو بازار پیدا نمیشه

من 68 کیلو ام بدم میاد بدنم دیده شه خجالت میکشمشلوار بگ و شومیز مجلسی میپوشم

منم میخوام یه همچین چیزی بپوشم یا کت شلوار

ولی مامانم میگه چون هنوز عقدی و فلان تو اون مراسم به لباسی که میپوشی بیشتر دقت میشه یچیز دیگه بپوش

قیمت لباس مجلسی ها چرا این جوری شده

خیلیی زیاده بابا

حالا شیک بودن ادم انقد حرص نمیخورد

چون پهلو ندارم هم مدل ماهی میپوشم هم ای لاین

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس