2777
2789
عنوان

اونی که عکسمو اینجا گذاشتم پخش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 74 پست
اسی یه چیزیتوی اینستا یه پیج‌هایی هستن مثلا milad حالا بقیه‌شو یادم نیست(اسمی که گفتم ادامه داره)توی ...

کلی میلاد از کجا پیدا کنم کدومه فقط دارم میمیرم بخدا من مریضی عصبی دارم مشکلات و بدببخیام کم بود یکیم داره باهام اینکارو مکنه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم پیجش چیه بگو همه بریم براش گزارش بزنیم ریپورت بشه

ininisiteبیا عزیزم تا میتونی پخشش کن همه گزارش بزنن 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
اینستاگرام تنها من نیستم بیشتر خانماهای نی نی سایت عکسشون هست

کووو اسی برام میفرستی؟

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

ininisite

دسرتون دردنکنه گلم ...خاک بر سرررش کننن بی فااانووس رووو 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

اسی الان تاپیک میزنم سعی کنید پربازدید بشه هنوز خیلیا نمیدونن این پیج وجود داره

حذف کردن پیج فایده نداره باید برسه دست پلیس فتاحی کسی

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

اسی الان تاپیک میزنم سعی کنید پربازدید بشه هنوز خیلیا نمیدونن این پیج وجود دارهحذف کردن پیج فایده ند ...

بزن میام 

اینستاگرام تنها من نیستم بیشتر خانماهای نی نی سایت عکسشون هست

وایی😭میشه ببینی عکس منم هس یا نهه؟؟؟ 

با فی لتر انداخته بودم لباسم صورتی یه عینک قلبی صورتی و ماهان باز بدون ارایش(یکم فی لتر آرایش انداخته بود) 

تو هم نگران نباش چیزی نمیشه:) 

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

التماستون میکنم بیاین تایپک قبلیم اسم پیجشو میزارم گزارش بزنید بترکه نه تنها برای من برای کلی دخترای دیگه ایرانی