سفیدبرفی_20 مدیر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 2426 عنوان حس ششمم بهم گفت این خانم نیست چراحرفشوباوررنکردم | مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 18 پست تمام تاپیک هاش زنونه گفت سوال مشکل رابطه دارم یجوری حرف زدانکارخانمه بعدبه آقایون گفت برید بیرون بعددرخاست داد مثلن خیرسرم طبق معمول مشاوره بدم ۸سالع به کاربری دیگه دارم تاحالا اینحورررودس نخوردم چقدر ازخودش رابطش وطبع سردشوهرش گفت بعدکم کم فهمیدم مرده البته انکار کرد چندتا فحش ونفرینم کردم تنم ریس کشید ازجمله ش خداازت نگذره ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود 1403/10/19 | 03:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10876 کلن کاربری ۸سالع دارم کلی دوست ازمن بعید بود میدونم حس بدیه ، از اعتماد آدم سواستفاده میشه • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 11331 جالب این جاست تمام تاپیک هاش به مردان میگفت برید بیرون سوال زنونه دارم خوبه گی نبوده اشغال عوصی کاش ی مرد گیرش میاورد با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
سفیدبرفی_20 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 2426 میدونم حس بدیه ، از اعتماد آدم سواستفاده میشه انکار باهام لاس زد انشالله طلوع فرذارونبینع هنوز منونسناخت کسی ازنفریمم جون سالم بدرنبرد ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود
سفیدبرفی_20 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 2426 کاش ی مرد گیرش میاورد عین زنا تمام تاپیک هاش زنونه چطورنفهمیدم البته خسم گفت باورش نکردم ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود