2777
2789

خدارو شکر هرچی خاستم رسیدم 

فقط شخص خاصیو دوس داشتم ولی الان میگم بار خدارو شکر نشد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخواست یه زن خیلی زیبا بودم بخاطرش معروف می شدم پولدار می شدم با یه جنتلمن ازدواج می کردم‌...زن هایی که اسمشون میره تو لیست زیباترین زن های جهان

ولی الان حتی معمولی ام نیستم انقد تنهام تو ذهنم یه همسر خیالی دارم 

خدا خیلی بزرگ و مهربونه مگه نه ؟🥹💐🩷

ماشین بخرم

کمپ بزنم 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

تقریبا هیچی

البته تا چند وقت پیش داشتم خواسته ایی که هر چقدر میدویدم بهش نمیرسیدم ولی الان رسیدم 🥲 

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

یبار دیگه پدربزرگم رو بغل کنم

گوشی ای که قلم داشته باشه. اس های اولترا که خیلی گرونن.تا خواستم پول جمع کنم بخرمش گرون یا قدیمی شد

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

رشته ی مورد علاقه شغل مورد علاقه موسیقی رقص آزادی رفیق داشتن معاشرت با آدما همشونو پدرم ازم گرفت

زیادم تلاش کردم انقدر که دیگه برای ادامه نه نایی دارم نه ذوق و شوقی

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40