2777
2789
عنوان

روز زن روز مرد

93 بازدید | 6 پست

برای تبریک گفتن و کادو دادن نیست.‌برای توجه و رسیدگی به مشکلات اون قشر هست.‌ این کادو دادن ها فقط توجه رو از هدف اصلی منحرف میکنه. و فقط یک بازاری برای کاسب ها باز میکنه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

اگه قبول کنن خیلی خوب میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روز زن ده دفعه زنگش زدم برا مامانش چی بخرم چیکار کتم یه تبریکم نگفت ، شب گفت عه راستی روزت مبارک !!گفتم از صبح ده بار زنگ زدم گفت حواسم نبود!

فرداشم با اینکه برا مادرش سنگ تموم گذاشتم سر یه موضوع اولین کتکم رو ازش خوردم

روز مزد ب هیچ جام نیس

وآقعا کتکت زد؟

اره اینم بگم یه شب قبلش مریضم بود تا صبح پاش نشستم، کلی دوا درمونش کردم سنگ کلیه ش دفع شد، خوب مزدم رو داد😏😏😏

مردا میتونن ده سال برات گریه کنن برات رسیدن بهت بجنگن  بعد که بهت رسیدن یجوری نادیده ت بگیرن ک انگار اصلا وجود نداری