2777
2789

ببخشید اگه ما دعا کنیم نادعلی یا سوره شمس بخونیم که اگه تو قسمت و صلاحمون هست این آدم عاشق ما بشه گناههه؟؟

خدایا فقط همین یکبار را

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂چرا داری مجبورش میکنی ک عاشقت شه بگو خدایا اگه به صلاحمه مهر منو بندازش تو دلش بیاد منو بگیره آخه ...

مجلو نمیکنم 😂

میخواستم اگه تو صلاحه با دعا کنم اگه صلاح هم نیست نشه اینطوری بخوام از خدا خوب دعا هم تاثیر داره دیگه یا بشه یا من بیخیال شم و یادم بره

خدایا فقط همین یکبار را

اخه چند جا گفتند اگه با دعا بیاد کسی گناهه و خوب نیست برای اون گفتم یعنی گناهه یا نه

ببین اگر دعا بگیرید گناه هست ولی اگر دعای عادی مثل همین دعاهای لفظی خودمون که سر نماز و.و میکنیم باشه اوکی

ببین اگر دعا بگیرید گناه هست ولی اگر دعای عادی مثل همین دعاهای لفظی خودمون که سر نماز و.و میکنیم باش ...

نه همین دعای عادی خودم از اون یکی ها میترسم دعانویس و اینا میخوام اگه خوبه و کسی تو زندگی طرف نیست خدا درست کنه اگه نه هم کلا از یاد من برا

خدایا فقط همین یکبار را