2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید پوست صورتم چی شده

305 بازدید | 18 پست

عکس میزارم بچه ها پوستم یهو عین کویر لوت خشک شد الآنم قرمز شده و خارش داره سوز میزنه 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکی که نوشته بودی تو خونه کار میکنی رو خوندم 

میشه منم راهنمایی کنی 

تو خونه چیکار میکنی از چی به درآمد رسیدی ؟

خیلی احتیاج دارم 

شوهرم دیگه خیلی سخت بهم پول میده بابت هر چی حساب کشی میکنه همه رو خرج زنش میکنه 

خسته شدم دیگه از بس واسه پول منت کشیدم😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
تاپیکی که نوشته بودی تو خونه کار میکنی رو خوندم میشه منم راهنمایی کنی تو خونه چیکار میکنی از چی به د ...

سلام عزیزدلم قربونت برم حالت چطوره بچه هات خوبن والا من راسته دوزی یاد گرفتم تو خونه کار میکنم یه چرخ راسته دوز گرفتم قدیمیه ارزون خریدم ولی بازم خوبه الان شلوار از تولیدی میارم می‌دوزم دستمزد میگیرم دیگه بستگی به کار خودم داره خیلی هم زود یاد میگیری مثلا چند روزی بری کارگاه ها خیاطی

سلام عزیزدلم قربونت برم حالت چطوره بچه هات خوبن والا من راسته دوزی یاد گرفتم تو خونه کار میکنم یه چر ...

ممنون گلم خوبم بچه هام خوبین فدات شم 

من خودم خیاطی بلدم برای خودم میدوزم 

زنگ زدم یه مزون برای همین راسته دوزی گفت برای هر پک ۶ تایی لباس از شلوار بگیر تا مانتو و اینا بین ۷۰ تا ۱۸۰ تومن دستمزد میده به نظرم خیلی کم اومد

تو چقدر میگیری ؟

ممنون گلم خوبم بچه هام خوبین فدات شم من خودم خیاطی بلدم برای خودم میدوزم زنگ زدم یه مزون برای همین ر ...

والا عزیزم منم برا هر شلوار راحتی ده تومن بهم دستمزد میده دیگه بستگی داره توی روز چند تا بدوزم کمه ولی بازم از هیچی بهتره 

والا عزیزم منم برا هر شلوار راحتی ده تومن بهم دستمزد میده دیگه بستگی داره توی روز چند تا بدوزم کمه و ...

آهان پس دستمزدش همین حدوداس 

چه میشه کرد وقتی چاره ای نیس آدم مجبوره دیگه

آهان پس دستمزدش همین حدوداس چه میشه کرد وقتی چاره ای نیس آدم مجبوره دیگه

آره عزیزم چاره ای نیست شما شوهرت میاد پیشت ؟شوهر من چهار ساله که نیومده پیش ما البته بهتر 

آره عزیزم چاره ای نیست شما شوهرت میاد پیشت ؟شوهر من چهار ساله که نیومده پیش ما البته بهتر

آره میاد 

ولی خون به جیگر میشم با دیدنش

آره میاد ولی خون به جیگر میشم با دیدنش

آخ خواهر گفتی من دیروز بهش گفتم حضانت بچم رو بده تا برم دنبال زندگیم گفت مگه خوابشو ببینی بزارم شوهر کنی 

آخ خواهر گفتی من دیروز بهش گفتم حضانت بچم رو بده تا برم دنبال زندگیم گفت مگه خوابشو ببینی بزارم شوهر ...

واقعا اگه دلت بخواد جدا بشی قانون این حقو بهت میده من از وکیل پرسیدم وقتایی که مرد بدون اجازه ی زنش میره سراغ زن دوم تنها حقی که قانون به زن میده اینه که میتونه راحت طلاق بگیره 

مطمئن باش اقدام به جدایی کنی خودش دو دستی بچه رو تقدیمت میکنه

واقعا اگه دلت بخواد جدا بشی قانون این حقو بهت میده من از وکیل پرسیدم وقتایی که مرد بدون اجازه ی زنش ...

عزیزم بچمو میگیرم ازش فقط مشکلم اینه باید برگردم روستا پیش مادرم و اینکه مدرسه دخترم چی میشه استقلال مالی نداشتن همه اینا برام دردسره