2777
2789

گفتم ک دقیقا حرف توام همینه. به شوخی گفتم

بعد گفت مرسی دیگه ک اینطور فکر کردی، خودت بهتر می‌دونه تودارو نداره منی اگه اینطوری فکر می‌کنه اصلا حرفش نمی‌زنم

بعد گفتم مگ دروغه دیگ جواب نداد قهر کرد فک کنم

حرفم بد بود واقعا🤔😕

داشتم شوخی میکردم منظور خاصی نداشتم واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یبار ب نامزدم گفتم از مرد بودن فقط کردنش و بلدی بهش بخورد

واقعا چشونه اینا

دیشب تا صبح درمورد بعد ازدواجمون زد و رابطه جنسی 

بعد صبح هم سر حرفو باز کرد من به شوخی اینو گفتم حالا اقا چس کرده جواب نمیده🤔😂

حرفت رو میتونستی یه جور دیگه بزنی

مثلا بگی عزیزم بدنم چطوره

دوسش داری

با خنده و شوخی بگی نکنه بدنم دلتو برده بوده شیطون

تا کی باید به شما ها آموزش بدم آخه😅

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

اگه دوست پسرته خودتونو گول نزنید. این واقعیت. و اگه واقعا نامزد عقدی هستین نه زشت بوده حرفتون.

نظر منم با شما یکیه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چرا بدن خاصی دارید مگه ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

نمیدونم چه بگم 

عقدی یا نه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

واقعا چشونه اینادیشب تا صبح درمورد بعد ازدواجمون زد و رابطه جنسی بعد صبح هم سر حرفو باز کرد من به شو ...

چرا. راحت میزاری از رابطه جنسی بگع 

تو نمیدونی ولی اون با این حرفاا ارضا میشه خاهشا بزن تو دهنش