من هفته 34 بارداری رو شروع کردم قند خون ناشتام 92 شده سوالم اینه که این قند خون خیلی زیاده؟بهداشت میگه قندم بالاس و دکترم میگه مشکلی نداره کسی ماه آخر قندش بالا بوده؟بچمم دیروز وزنش 2100 بود آب دور بچه 16 بود بنظرتون زیاده؟بهداشت گفته تحرک داشته باش و قند رو حذف کن یه هفته دیگه آزمایش بده اگه پایین نیاد باید انسولین بزنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم حرف دکتر خودت گوش بده خیلی هم بالا نیس.. انشالله سلامت بغلش میگیری عزیزم نی نی رو🥰.. میشه با نی نی تو دلت دعا کنی منم باردار بشم خیلی ساله منتظر دومی هستم منم... دعا کن منو هم🥺🙏🤲
نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن