2777
2789

وقتی کوچولو هاتون مریضن مدرسه نفرستید مهد نفرستید 

گناه ما چیه که خانوادگی دو هفته مریض شدیم دوباره گرفتیم؟

وقتی جلوی چشم خودم بچه رو با تب از مدرسه میارن بیرون انکار نکنید که نه بچه ما حساسیت دارا 

بچه دور از جون کم مونده استفراغ کنه از سرفه اونوقت میگید حساسیت فصلی 

مامان دوسته دخترم میگه اونا بچه من رو مریض کردن منم بچه مریض رو میفرستم تا همه مریض بشن چرا اونا سالم باشن بچه من مریض باشه 

اونوقت من بچه هام یک عطسه کنن چند روز نمیفرستم چون بچه های دیگه هم بچه های منن چون من باید خودمو جای مادر اون بچه ای که از پسر من میگیره بزارم

کی انقدر بی رحم شدیم؟

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم

اون مامان دوست دخترتون حتی از نفر اولی که بچه مریضو فرستاده مدرسه هم بیشعور تره‌.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

هی خواهر من بچه ام ماسک هم میزنه دوهفته ست درگیریم باز کامل خوب نشده دوباره تب کرده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مامان دوست دخترتون حتی از نفر اولی که بچه مریضو فرستاده مدرسه هم بیشعور تره‌.

به خدا دو ماهه درگیر تب بچه هامم سه هفته خوبن دوباره شروع میشه

هی خواهر من بچه ام ماسک هم میزنه دوهفته ست درگیریم باز کامل خوب نشده دوباره تب کرده

درک میکنم حالا ما خانوادگی گرفتیم 

ما دو هفته گرفتیم خوب شدیم دوباره برگشت

من بچه ام مدرسه ای هم نیس ۲سال و ۸ ماهشه ده روزه درگیر این ویروس لعنتیم خودمم حامله هیچ جا هم نمیریم چن روزه تو خونم امروز که همش میگه پام درد میکنه از جاش بلند نمیشه 😭

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
من بچه ام مدرسه ای هم نیس ۲سال و ۸ ماهشه ده روزه درگیر این ویروس لعنتیم خودمم حامله هیچ جا هم نمیریم ...

خدا همه درگیر ها رو شفا بده خدا وکیلی خیلی سخته 

ببر یک دکتر خوب من پسرم با دارو و اینا کارش اوکی نشد بردم فوق تخصص اطفال و عفونی ۳ تا پنیسلین زد تا خوب شد وقت گرفتم فردا دوتا دخترامم ببر همون دکتر

خدا همه درگیر ها رو شفا بده خدا وکیلی خیلی سخته ببر یک دکتر خوب من پسرم با دارو و اینا کارش اوکی نشد ...

من شهرستانم بردم متخصص اطفال دیگه تب که نداره فقط بیحاله و میگه پام درد میکنه شهرمونم از پارسال یه قطره بارون نیومده سرماش خشک و بدون رطوبته اگر بارون بریزه یوم هوا تمیز میشه این ویروسا کم میشه باور میکنی بیمارستان جا نداره سرپایی سرم براشون میزنن تخت خالی  ندارن دیگه

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
من شهرستانم بردم متخصص اطفال دیگه تب که نداره فقط بیحاله و میگه پام درد میکنه شهرمونم از پارسال یه ق ...

به خدا ما که تهرانیم علاوه بر ویروس آلودگی هم داریم چند لایه ماسک میزنیم میریم بیرون خیلی سخته

مدرسه سخت میگیره گفته غیبت  با گواهی پزشک باشه  

گاهی پیش اومده نتونستم دکتر ببرم  دخترم از آمپول و سوزن میترسه نمیدونم چیه نمیاد

تو منزل با ماساژو روغن زیتون 

دمنوش 

حوله گرم

استراحت

حالش خوب می کنم 

مدرسه هم انضباط کم می کنه 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری